Kilo Almak İçin Ne Yapmalıyım?
-
byincesu bunu yazdıArduouS bunu yazdıbyincesu bunu yazdıArduouS bunu yazdıbyincesu bunu yazdıBu problemini çözüm için bi sorum olacak uyurken ağzından salya benzeri su akiyo mu ?
evet hocam çok fazla
Hocam tahmin ettiğim gibi aynı problemden bende çok çektim Probleminin adı kil kurdu ve bagirsaklarinda yasayan tenyalar... Çözümün adı Andezol adindaki ilac cigneme tableti ve surubunu kullan Kahvaltida 2 pismis yumurtayi ye duzenli olarak Ben 55 kilodan 72 kiloya ciktim cok sukur sorularin icin bana ulas Allah yardimcin olsundoktora falanmı gittin çünki sorduğum arkadaşlarımın çoğunun uyurken akıyormuş
Bana bu teshisi bi Alman doktor koydu. Dedikleri yaptim sonucunu aldimyarına randevu aldım hemoroid için gidip bi muayene olayım
-
bugün ege üniversitesi hastanesine gittim protoloji bölümüne 3 gün boyunca test yapıcaklar sonucu açıklarım
-
Hakiki Manisa Mesir Macunu TSE ONAYLI
iştah açar :)
-
Az zıçıp çok yemeli
-
Branxian bunu yazdı
Az zıçıp çok yemeli
az sıçıp çok yesemde bişeyler ters gidiyor
-
hacım ne yapacaksın kiloyu ya biz kiloluyuz da çokmu iyi bişi zannediyosun böyle kalmaya bak kilo alınca eminim pişman olacaksın.
-
bira iç :)
-
Bico bunu yazdı
hacım ne yapacaksın kiloyu ya biz kiloluyuz da çokmu iyi bişi zannediyosun böyle kalmaya bak kilo alınca eminim pişman olacaksın.
yok hocam eş zamanla spor yapıp vücuda çevirmeyi planlıyorum
-
ben kesin ve net yöntemi söyledim. zayıf biriisi denesin sonucuda paylaşsın =)
-
Evet Tiroid bezleri çok hızlı çalşıyor. Çare durmadan yemek yemek. Ben öyle yaptım kilo anca alabildim. :)