Kilo Almak İçin Ne Yapmalıyım?
-
MiqRoP bunu yazdıArduouS bunu yazdıMiqRoP bunu yazdıhocam kaç ay spor salonuna gittinde olmuyo diyosun?
6 ay gittim hiç bi işe yaramadı hocam
Nasıl yani 6ayda hiç mi kilo almadın?gram alamadım hafif olan yağlarda kasa döndü hiç bi etkisi olmadı
-
ArduouS bunu yazdıMiqRoP bunu yazdıArduouS bunu yazdıMiqRoP bunu yazdıhocam kaç ay spor salonuna gittinde olmuyo diyosun?
6 ay gittim hiç bi işe yaramadı hocam
Nasıl yani 6ayda hiç mi kilo almadın?gram alamadım hafif olan yağlarda kasa döndü hiç bi etkisi olmadı
Spor salonunda bi sıkıntı olabilir hacı yada sende troid bezleri hızlı çalışıyo olabilir yada dediğim gibi spor salonunda vardır bi sıkıntı bende spor salonunda çalışıyorum bizim oraya gelip bi dünya kilo alan var hacı -
Bu problemini çözüm için bi sorum olacak uyurken ağzından salya benzeri su akiyo mu ?
-
byincesu bunu yazdıBu problemini çözüm için bi sorum olacak uyurken ağzından salya benzeri su akiyo mu ?
evet hocam çok fazla
-
Bu kilo sorunu bendede var 1,75 boy 59 kiloyum lan :D iaka gibi her öğun 1 ekmek yiyorum ama kilo yok lan nasıl iş anlamadım
-
ArduouS bunu yazdıbyincesu bunu yazdıBu problemini çözüm için bi sorum olacak uyurken ağzından salya benzeri su akiyo mu ?
evet hocam çok fazla
Hocam tahmin ettiğim gibi aynı problemden bende çok çektim Probleminin adı kil kurdu ve bagirsaklarinda yasayan tenyalar... Çözümün adı Andezol adindaki ilac cigneme tableti ve surubunu kullan Kahvaltida 2 pismis yumurtayi ye duzenli olarak Ben 55 kilodan 72 kiloya ciktim cok sukur sorularin icin bana ulas Allah yardimcin olsun -
byincesu bunu yazdıArduouS bunu yazdıbyincesu bunu yazdıBu problemini çözüm için bi sorum olacak uyurken ağzından salya benzeri su akiyo mu ?
evet hocam çok fazla
Hocam tahmin ettiğim gibi aynı problemden bende çok çektim Probleminin adı kil kurdu ve bagirsaklarinda yasayan tenyalar... Çözümün adı Andezol adindaki ilac cigneme tableti ve surubunu kullan Kahvaltida 2 pismis yumurtayi ye duzenli olarak Ben 55 kilodan 72 kiloya ciktim cok sukur sorularin icin bana ulas Allah yardimcin olsundoktora falanmı gittin çünki sorduğum arkadaşlarımın çoğunun uyurken akıyormuş
-
her akşam bira ve kola ic cips cerez ye cerezleri en tuzlu olanlardan sec uyumadan önce mutlaka ekmek börek tarzı hamur işi ye karnın tam şiş olmadan asla yatma sebze ve meyveden uzak dur yeteri kadar susamadıkca hiç su icme kahvaltılarda süt sucuk pastırma kavurma yumurta tarzı proteini bol şeyler ye sulu ev yemeklerinden uzak dur etli kebab iskender lahmacun tarzı yicekler ile beslen
-
ArduouS bunu yazdıbyincesu bunu yazdıArduouS bunu yazdıbyincesu bunu yazdıBu problemini çözüm için bi sorum olacak uyurken ağzından salya benzeri su akiyo mu ?
evet hocam çok fazla
Hocam tahmin ettiğim gibi aynı problemden bende çok çektim Probleminin adı kil kurdu ve bagirsaklarinda yasayan tenyalar... Çözümün adı Andezol adindaki ilac cigneme tableti ve surubunu kullan Kahvaltida 2 pismis yumurtayi ye duzenli olarak Ben 55 kilodan 72 kiloya ciktim cok sukur sorularin icin bana ulas Allah yardimcin olsundoktora falanmı gittin çünki sorduğum arkadaşlarımın çoğunun uyurken akıyormuş
Bana bu teshisi bi Alman doktor koydu. Dedikleri yaptim sonucunu aldim -
antidepresan ilacı falan içme kardeşim illa içeceksen SPOR + Hardline Proginer 5 kg kovada alıp günde 3 defa süt ile iç 5 kilo garanti