folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kilo Almak İçin Ne Yapmalıyım?

Kilo Almak İçin Ne Yapmalıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı
    hocam kaç ay spor salonuna gittinde olmuyo diyosun?

6 ay gittim hiç bi işe yaramadı hocam

Nasıl yani 6ayda hiç mi kilo almadın?

gram alamadım hafif olan yağlarda kasa döndü hiç bi etkisi olmadı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı
    hocam kaç ay spor salonuna gittinde olmuyo diyosun?

6 ay gittim hiç bi işe yaramadı hocam

Nasıl yani 6ayda hiç mi kilo almadın?

gram alamadım hafif olan yağlarda kasa döndü hiç bi etkisi olmadı

Spor salonunda bi sıkıntı olabilir hacı yada sende troid bezleri hızlı çalışıyo olabilir yada dediğim gibi spor salonunda vardır bi sıkıntı bende spor salonunda çalışıyorum bizim oraya gelip bi dünya kilo alan var hacı

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek
    Bu problemini çözüm için bi sorum olacak uyurken ağzından salya benzeri su akiyo mu ?

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    byincesu bunu yazdı
    Bu problemini çözüm için bi sorum olacak uyurken ağzından salya benzeri su akiyo mu ?

evet hocam çok fazla

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Bu kilo sorunu bendede var 1,75 boy 59 kiloyum lan :D iaka gibi her öğun 1 ekmek yiyorum ama kilo yok lan nasıl iş anlamadım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    byincesu bunu yazdı

evet hocam çok fazla

Hocam tahmin ettiğim gibi aynı problemden bende çok çektim Probleminin adı kil kurdu ve bagirsaklarinda yasayan tenyalar... Çözümün adı Andezol adindaki ilac cigneme tableti ve surubunu kullan Kahvaltida 2 pismis yumurtayi ye duzenli olarak Ben 55 kilodan 72 kiloya ciktim cok sukur sorularin icin bana ulas Allah yardimcin olsun

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    byincesu bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    byincesu bunu yazdı

evet hocam çok fazla

Hocam tahmin ettiğim gibi aynı problemden bende çok çektim Probleminin adı kil kurdu ve bagirsaklarinda yasayan tenyalar... Çözümün adı Andezol adindaki ilac cigneme tableti ve surubunu kullan Kahvaltida 2 pismis yumurtayi ye duzenli olarak Ben 55 kilodan 72 kiloya ciktim cok sukur sorularin icin bana ulas Allah yardimcin olsun

doktora falanmı gittin çünki sorduğum arkadaşlarımın çoğunun uyurken akıyormuş

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scampjackal
    scampjackal's avatar
    Erkek

her akşam bira ve kola ic cips cerez ye cerezleri en tuzlu olanlardan sec  uyumadan önce mutlaka ekmek börek tarzı hamur işi ye karnın tam şiş olmadan asla yatma sebze ve meyveden uzak dur yeteri kadar susamadıkca hiç su icme kahvaltılarda süt sucuk pastırma kavurma yumurta tarzı proteini bol şeyler ye  sulu ev yemeklerinden uzak dur etli kebab iskender lahmacun tarzı yicekler ile beslen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    byincesu bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    byincesu bunu yazdı

evet hocam çok fazla

doktora falanmı gittin çünki sorduğum arkadaşlarımın çoğunun uyurken akıyormuş

Bana bu teshisi bi Alman doktor koydu. Dedikleri yaptim sonucunu aldim

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

antidepresan ilacı falan içme kardeşim illa içeceksen SPOR + Hardline Proginer 5 kg kovada alıp günde 3 defa süt ile iç 5 kilo garanti

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 4565 Toplam Mesaj: 41