folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kilo Almak İçin Ne Yapmam Gerek

Kilo Almak İçin Ne Yapmam Gerek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Eğer kısa bir süre zarfında 10 kilon yok olduysa hiç durma bir doktora görün.

10 kilonun ne demek olduğunu kavrayamadığını gayet iyi görüyorum.

Ve artık bu soruları sormaktan vazgeçin !

Kilo vermek için de, kilo almak için de yapmanız gereken tek şey spordur.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

yazilanlari yaparak kilo alabilirsin. ama senin sorununda zaten bunlari yapamadigin icin kilo alamaman

o yuzden eczaneye gidip. multivitamin aliyorsun 30 lira civarinda. gunde 1 tane iciyorsun. iştahini aciyor deli gibi yiyorsun..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

bazen sırf konu açmak için konu açtıgını düşünüyorum

düzenli yemek ye 1 aya 10 kilo alırsın

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

haklısın usta aslında kimsenin göremediği konu sayımı artırıp millete bak bukadar aktif oldum demek istiyorum :) 

arkadaşlar spor yapmakta kilo almanın mantığı nedir ? kas yaparak  kilo almak  mı yoksa gerçekten düzenli kilo mu aldırıyor yağ oranım  yüzde çok  çok az  yağ  yok fazla yağ olmaayınca  kasta  olmaz

Ayet var, ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

Hocam bundan 2 ay önce 60 kiloydum yemek yiyemiyordum sonraları hocam sabaharı yaptığın kahvaltı çok önemli onu çok sağlam yap  peynir domates salata çikolata zeytin reçel la al alabildiğiniş sabah çok önemli yahu ne gelirse aklına birtanede ekmek çok  hocam sonra suyuda bol iç yok su içme zayıflatır diyenlerin ben taaa aklını seviyim  :D hocam ondan sonra bir iştahın açılıyo ne var ne yok süpürüyon öğlenleri genelde et döner ye dürüm pilav ama sporu sakın unutma yoksa göbek oluşuyo  ben her sabah ve akşam işe yürüyorum hızlı adımlar  atıyorum  2 ay önce 60 kiloydum benim tartıcı var her sabah gelir tartılırız daha demin geld 75 olmuşum valla ben böe yaptım kilo aldım 2 ay önce baktığım fotomda yanaklarım içeriye kaçmış gibi şimdi balon gibi oldular :D annem sabah köyden geldi dedi evde ayı var :D laf atmayın sakın :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

3 öğün burger king'e git big king exxtra 2menü  tane soğan halkası nugget sakın yürüyeyim deme .d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

düzenli uyku

sabah kahvaltı

saatin de yemek ye

mesela bugün 1 de yedin 1 ay boyunca 1 de ye

ve az az yiyerek bol bol öğün geçirmeye bak saatine dikkat et bir bok olmaz

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

bensiz_aglama bunu yazdı:

Hocam bundan 2 ay önce 60 kiloydum yemek yiyemiyordum sonraları hocam sabaharı yaptığın kahvaltı çok önemli onu çok sağlam yap  peynir domates salata çikolata zeytin reçel la al alabildiğiniş sabah çok önemli yahu ne gelirse aklına birtanede ekmek çok  hocam sonra suyuda bol iç yok su içme zayıflatır diyenlerin ben taaa aklını seviyim  :D hocam ondan sonra bir iştahın açılıyo ne var ne yok süpürüyon öğlenleri genelde et döner ye dürüm pilav ama sporu sakın unutma yoksa göbek oluşuyo  ben her sabah ve akşam işe yürüyorum hızlı adımlar  atıyorum  2 ay önce 60 kiloydum benim tartıcı var her sabah gelir tartılırız daha demin geld 75 olmuşum valla ben böe yaptım kilo aldım 2 ay önce baktığım fotomda yanaklarım içeriye kaçmış gibi şimdi balon gibi oldular :D annem sabah köyden geldi dedi evde ayı var :D laf atmayın sakın :D

Sen öncesi sonrası diye bi foto koy yorumu biz yaparız :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Programmer bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

haklısın usta aslında kimsenin göremediği konu sayımı artırıp millete bak bukadar aktif oldum demek istiyorum :) 

arkadaşlar spor yapmakta kilo almanın mantığı nedir ? kas yaparak  kilo almak  mı yoksa gerçekten düzenli kilo mu aldırıyor yağ oranım  yüzde çok  çok az  yağ  yok fazla yağ olmaayınca  kasta  olmaz

Kas olarak kilo almak zordur ama aldın mı faydasını görürsün. Spor insanı acıktırır, güven verir, daha sağlıklı hissetmene sebep olur felan falan. Kas olarak kilo almanın yolu da spordur. Yağ kasa dönüşmez bunu da unutmamak gerek. Yağları yakınca altındaki kaslar belirmeye başladığı için böyle enteresan bir algı var.

Toplam Hit: 4602 Toplam Mesaj: 43