folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almalıyım :(

Kilo Almalıyım :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek
    corelsnake bunu yazdı:
    -----------------------------
    TitanGolem bunu yazdı:
    hocam aynı sorun bende de var boy 1.76 kilo 60.bende bi türlü kilo alamıyorum.kilo almak için en iyi yöntem haltercilerin yöntemi ama o da biraz zor ben hayatta okadar yemegi yiyemem.hadi yedim diyelim mide fesatı geçiririm

heriflerin bi günde yediklerine bak
    4 Litre süt ,30 dilim ekmek ,1 kilo peynir ,2 tabak fasulye, 1 litre greyfurt suyu ,
    1 kase puding ,1 kilo tereyağ ,4 kutu sardalya balığı konservesi,
    8 biftek ,12 yumurta, 1 kavanoz bal
    Valla militan şansım olsa sana hemen 10 kilo benden aktarım yapardım uğraş uğraş veremiyorum veriyorum 1 hafta sonra alıyorum şansınızı bilin kilo almaya kasmayın boşuna

Titan senin söylediğine gelirsek abi bizim ülkedekilerde bu dediklerini yiyorlarmı laa yiyorsa ben bir daha haltercilerin yanına bile yaklaşmam aga adamlar en vai çeşit hormon alıyorlar birde üstüne günde bir kavanoz balmı la ben yarısını yesem yerimde duramam adam okadar hormonun üstüne birde balı yerse ne olur biliyormusun len adam içten yanmalı motor gibi çalışır len aman bizden uzak abi

valla profesyonel halterciler bu listedekileri yiyormuş,tabi kişiye görede farklılık gösteriyo.bundan 1-2 sene önce bi halterciye sormuştum  bukadar şeyi 1  günde nasıl yiyonuz çok degilmi diye, adam hiç de çok değil hergün  onlarca kilo halter kaldırdıktan sonra az bile geliyo dedi ayriyetten  vitamin falan da alıyorlarmış.yani haltercilikte gayet normalmiş. ama düzenli antremanlarını yapacan hiç aksatmayacan , yoksa 200 kilo olur çıkarsın 2 ayda dedi :) heriflerde zaten fazla yağ yokki hertarafları kas.

ama yinede dediğin gibi bizden uzak dursun en iyisi zamana bırakmak  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    militan_semi
    militan_semi's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı:

Tebokan, Pharmaton adında 2 ilaç var önceden bende neyaparsam yapayım kilo alamıodum bu ilaçları her sabah bikere yuttum 3 ay kullandım.

1.78 boy 58 kg dim
    1.80 boy 75 kg oldum

dostum dedigin gibiyse ben hemn alıyom eczaneden bu ilacları...

IF YOUR CLUP S3M1XDL1N3 FOR M1L1T4N
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

hocalar bazı arkadaşlara katılıyorum hapmış mapmış yalan işler bunnar doktorların geçiştirmeleri olmuyo bende denedim 1,80 boy 60 - 62 kilonun üstüne bi türlü çıkamıyorum bende şaşırdım napıcamı ki gece yemekleri yatmadan önce sabah kahvaltılar ki benim yediklerimi yeseniz eminim şimdiye 90 kilo olurdunuz :P

bencede genetik bişey bu aileden geliyo :| :S

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

bende kilo almak istiyorum ama olmuyor bi türlü düzenli yemek yiyemiyorum. bi gün aç bi gün tok dolaşıyorum kendi kendime triplere biniyorum 2-3 gün ard arda yemek yediğimde neden kilo alamıyorum diye sonra yine yemiyorum acıkıyorum yiyoru.:) çok düzensiz bi hayatım var yaa bi düzene sokmam lazım

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1,87 yim 60 kiloyum:) sabah akşam öğle öğleden sonra öğleden önce vs... ne zmn boş kalsam atıştırırım banamısın demio kabullenmek lazım bunu artık:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek
    dostum eğer bünyen müsait değilse ne yapsan çaresiz kalır ama illede zorlaycam diosan mayonez i fazla tüket genelde fazla kilo aldırır

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi bende şu 60 kilodan kurtulamadım yaa en fazla 62 ye kadar çıkabiliyorum yaa ökz gibide yemek yiyorum abi fasfut deen oda war tatlılıda yiyom paso yatıom boyumda 1.78 sopa gibi duruom yaa

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

Konuyu hortlattım özür dilerim

Arkadaşlar bugün doktora gittim kilo için. haywan gibisin dedi doktor :D

4 İlaç verdi sizinle paylaşayım. eğer rahatsızlığınız yoksa doktor bu ilaçları önerdi bir faydası olur belki

1 : arcalion

2 : Vermazol

3 : Bemiks

4 : Yomesan

Eczacı olan veya aramızda harbi doktor varsa aydınlık getirirse sevinirim

Not : Konu farklı yere getirilmesin lütfen nacizane bi yardımım olur ümidiyle.

Toplam Hit: 8642 Toplam Mesaj: 49