Kim Bu Adam ?..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    sakaleyn bunu yazdı:
    -----------------------------

GeForce bunu yazdı:
    Hitler e istediğiniz kadar laf söleyin hanginiz çıkıp onun gibi etkiliyici konuşabilir hanginiz onun kadar hatip yeteneğine sahip o gizli örgüt dediğin şey onu seçtise lider olabilicek bi yeteneğe sahip olduğu için seçmiştir unutma herkes lider olamaz

Bu adamı iktidara getiren gizli örgüt, onu kullanarak ülkesinde DEVLETİ çökertmiş ve VATANI böldürmüş ve işgal uğratmıştır.

Evet  Hitap  yeteneği ile  ülkesini  yıkan  süper lider

Kışın ortasında  Rusya ya saldıran süper zeka

Tek lider tanırım  MUSTAFA KEMAL  ATATÜRK

Bu Türk Milleti Bir Çok Lider Gördü Yanlışlarıyla Dogrularıyla Atalarını Aşşagılamak Senin Haddine Düşmez Saygılı Ol Onun Yanlışı Seni Dogruya Götürür Ne Yapmışsa Ülkesi ve Milleti İçin Yapmıştır...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Erkek
    yazıklar olsun be... bu kadarda olmaz tamam eleştirisinde adolf hitlerle tayyip erdoğanı bir tutuyorsun , anlamadığım olayda sürkli birileri bu forumda tayyip erdoğanı kötüliyecek mesajlar yazıp duruyor , bari bide şu sitenin üstündeki bannere bu siteye tayyip erdoğanı savunanlar giremez yazın tam olsun (!)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

muSAnın çocukları isimli kitaptaki zihniyet!

veya tipik bir neco fanatiği!

olmadı bildik ADD tiplemesi!

hadi buda tutmadı diyelim.

bundan sonrasını siz yazın artık canım  :P

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    iyi sallamışlar :) başka bişey demiyorum

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

yTSe_JaM bunu yazdı:
    Şunu söylemeliyimkki tayyip ergodanın yahudilikle alakası yoktur. ama son dönemde özellikle olan balyoz olayı etrafta konuşulan sara gibi düzensiz olarak nöbetleşe geçirilen hastalıkların doğrulugunu yükseltti

yahudi diil saten ermeni =) 

edit:yani öle duydum ama hemen araştırıorum aklıma geldi :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

th3Abdo bunu yazdı:
    yazıklar olsun be... bu kadarda olmaz tamam eleştirisinde adolf hitlerle tayyip erdoğanı bir tutuyorsun , anlamadığım olayda sürkli birileri bu forumda tayyip erdoğanı kötüliyecek mesajlar yazıp duruyor , bari bide şu sitenin üstündeki bannere bu siteye tayyip erdoğanı savunanlar giremez yazın tam olsun (!)

burda herkesin düşüncesini sölemesinin serbest olduğunu sanıodum ben sen deistirdin galiba arkasım ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ulan ne hakla küfür edionuz tayyibe ulan 2002 krizinde götünüzü yırtıyordunuz sizden adam olmaz umarım gene glir chp,mhp,anap da sizin ...... koyar :@:@:@:@

muhbir-tbt@hotmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    ToRReSs bunu yazdı:

yTSe_JaM bunu yazdı:
    Şunu söylemeliyimkki tayyip ergodanın yahudilikle alakası yoktur. ama son dönemde özellikle olan balyoz olayı etrafta konuşulan sara gibi düzensiz olarak nöbetleşe geçirilen hastalıkların doğrulugunu yükseltti

yahudi diil saten ermeni =)

edit:yani öle duydum ama hemen araştırıorum aklıma geldi :)

sanmıyorum eger warsada çok eskiden wardır yani şecerisini tam bilmiyorum ama kulaktan dolma şeylere de pek inanmam.anadoluda müslüman olmuş olabilirler ama birçok kişi müslüman olmuştur..  

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    adolf hitler KAVGAM adlı kitabını okuyoyorum hayatını güzel kitap öneririm

Profile Tıkla Anlarsın?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    sakaleyn bunu yazdı:

Kim Bu Adam?

Bu adam yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelir.
    Bu adam ilköğretim çağında zorunlu dini eğitim alır.
    Bu adamın aile kökeni kimse çözemeyeceği kadar karanlıktır.
    Bu adamın ailesinde daima gizlenen bir Yahudi bağlantısı vardır.
    Bu adamın ruhsal yapısı çok dalgalı ve düzensizdir.
    Bu adam gençliğinde ve ileri yaşında karşıtlarına argo ile yanıt veren küfürbaz ve külhanbeyi tavırlı biridir.
    Bu adam verdiği sözleri tutmayan ve imzaladığı açık/gizli anlaşmalara uymayan biridir.
    Bu adam devlet yönetimi konusunda CAHİL ama BASKICI ve ŞANTAJCIDIR.
    Bu adam kendi anadilini bile doğru dürüst konuşamadığı gibi yabancı bir dil de öğrenmek istememiştir.
    Bu adam kendi ülkesinde ALT ve ÜST kimlikler bulunduğuna inanır.
    Bu adamın kendi devleti ve ordusuyla derin sorunları vardır.
    Bu adam hem özel yaşamında hem de siyasi faaliyetlerinde daima MAĞDURU oynamıştır.
    Bu adam gençliğinde çok yoksulluk çektiğini öne sürerek sürekli olarak haksız kazanç dahil her türlü yoldan çok para kazanma hırsı ile yaşamıştır.
    Bu adamın cinsel sapmaları olduğu ve/veya cinsel sorunlar yaşamış olduğu anlaşılmıştır.
    Bu adamın epilepsi (sara) hastalığına duçar olduğu ve zaman zaman ‘Fit' diye bilinen buhranlar geçirdiği hep gizlenmiştir.
    Bu adamı bir gizli örgüt, ülkesinde lider yapmaya karar vermiştir.
    Bu adam başbakan olunca cumhurbaşkanını halkın seçmesini istemiş ve kendisinin cumhurbaşkanı yapılmasını dilemiştir.
    Bu adamı iktidara getiren gizli örgüt, onu kullanarak ülkesinde DEVLETİ çökertmiş ve VATANI böldürmüş ve işgal uğratmıştır.
    Bu adam tarihin tanıdığı EN KİFAYETSİZ MUHTERİS LİDERDİR.
    Bu Adamı Tanıdınız Mı?   Bu adam Adolf Hitler'dir.  Size birisini anımsatıyor mu?  

Kaynak: ‘Bilinmeyen Hitler', Aytunç Altındal, Alfa Yay. 15.Baskı, 2006

http://www.aytuncaltindal.com/

Cahilliğin bu kadarına pes doğrusu ulan bir yerdenbişey okuyorsun hiç tartmadan düşünmeden araştırmadan her boka inanan bir zihniyet olarak buraya koyuyorsun hadi koydun diyelim birde sanki kaynağın doğruluğunu isbat edercesine yorum yapıyorsun . bir çok PKK sitesinde Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK aleyhinde ağaza alınmayacak yorumlar yapılıyor şimdi biri kalksa o yazıları buraya koysa sonrada kaynak olarakda o siteyi gösterse inanırmıydın . Führeri ne derece üstün bir lider ve insan olduğunu sana izah etmek için yorulmaya değmez zaten bilen bilir . ama sana tavsiyem genç çocuk her gördüğün sakallıyı deden sanma böyle paylaşıma açık bir ortamdada bilip bilmeden her boka inanarak yorum yapma senin zararına olur boştan yere seviyeni düşürürsün

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
Toplam Hit: 7554 Toplam Mesaj: 46