Kim Bu Adam ?..
-
Forum ozenti dolmus.Hitlermis bilmemneymis.Almanca 3-5 kelime ogrenmisler profillerine onlari yazmislar.Ataturk'u ornek alacaklarina hitleri ornek aliyorlar yazik.Bugun hitler olsa Almanyada irkimiz bozuluyor diye Turklere yahudilere yaptiklarinin aynisini yapardi.Ondan sonra hitler kafalarini ezerken gorurdum bunlari .Bunlari gazlamislar gelip sacmaliklariyla burayi dolduruyorlar.Yok hitler boyleymis soyleymis bizene hitlerden be!
-
Bu adam verdiği sözleri tutmayan ve imzaladığı açık/gizli anlaşmalara uymayan biridir. (buna katılmıorum çünkü abd ile yaptığı bir sürü anlaşmalarda sözünü tutuğuna inanıorum sonuç olarak kendi vatanı ve milleti söz konusu olduğunda hiç bir zamn sözünü tutmamıştır)
YANLIŞ ANLAŞILMASIN LÜTFEN SAVUNMADIM KİMSEYİ
-
Leylaa bunu yazdı:
-----------------------------
Forum ozenti dolmus.Hitlermis bilmemneymis.Almanca 3-5 kelime ogrenmisler profillerine onlari yazmislar.Ataturk'u ornek alacaklarina hitleri ornek aliyorlar yazik.Bugun hitler olsa Almanyada irkimiz bozuluyor diye Turklere yahudilere yaptiklarinin aynisini yapardi.Ondan sonra hitler kafalarini ezerken gorurdum bunlari .Bunlari gazlamislar gelip sacmaliklariyla burayi dolduruyorlar.Yok hitler boyleymis soyleymis bizene hitlerden be!DOSTUMA KATILIORUM
----------------------------- -
şahsen hitleri savunan birisi değilim aksine hoşlanmadığım kişiler arasındadır , ama madem bu forumda düşünce özgürlüğü var kimse kimseye sen bunu sevemessin diyemez herkes kendi düşüncesini savunabilir...
-
derdiniz ne sizin anlamadın burda hiç kimse ulu önder Musatafa Kemal Atatürl e dilmi uzattıda onu savunmaya çalışıyorsunuz biz sizden dahda çok atatürkcüyüz bunu aklınızdan çıkarmayın. özenti meselesine gelince çoğunuz yaş ve yaşam itibariyle benden küçükünüz biz kişilik bulma çağını çoktan geçtik ha dersinki çoluk çoçuğu muhatap alıp neden cevap veriyorsunki haklısınız ama iş şahsiyet boyutunda hakarete varınca sessiz kalsak zaferiniz ilan edersiniz . bakın arkadaşlar yaşım 31 şirkette genel koordinatörüm bilenler bilir. önceki yıllarımda gerek almanayada gereksede türkiyenin çeşitli illerinde ülkü ocakları başkanlığı yaptım bundan pişmanmıyım hayır sadece tecrübe edindim burda amaç hitler probangandası felan değil sadece felsefeyi ve düşünceyi anlamak . ve hayat ideolojisi yapmak biz bu felsefeden yola çıkanlardanız ve özenti dediğiniz insanlar toplumda kendini kanıtlamış ve yer edinmiş insanlardır bu felsefenin en meşhur insanında Hitlerdir . neyse konu şu felsefe miliyetcilikden veya atatürkcülükden ayrı bişey değildir tabiki türk halkının yakın tarihdeki en büyük önderi Gazidir. lakin bizler şahıslara değil düşüncelere ve fikirlere tabi olan insanlardanız gazide bunu bir çok yerde kendi veziceleriyle tekrarlamıştır .asıl olan türk ırkıdır ve onun menfaatlarıdır ve türk milletinin en büyük dereceye ulaştırmaktır.
konuyu fazla kişiselleştirmek istemiyorum burda kendini bilmez bir kaç insandan hakaret vari hatta küfür işitmek çok zoruma gider ve hava atmak için çıkan sözlerin belası olmak istemiyorum. arzu eden olursa boş vakitlerimde konuşmak koşulu ile syhlord@hotmail.com