Kim Bu Adam ?..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    fmk bunu yazdı:
    -----------------------------
    sakaleyn bunu yazdı:

Kim Bu Adam?

Bu adam yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelir.
    Bu adam ilköğretim çağında zorunlu dini eğitim alır.
    Bu adamın aile kökeni kimse çözemeyeceği kadar karanlıktır.
    Bu adamın ailesinde daima gizlenen bir Yahudi bağlantısı vardır.
    Bu adamın ruhsal yapısı çok dalgalı ve düzensizdir.
    Bu adam gençliğinde ve ileri yaşında karşıtlarına argo ile yanıt veren küfürbaz ve külhanbeyi tavırlı biridir.
    Bu adam verdiği sözleri tutmayan ve imzaladığı açık/gizli anlaşmalara uymayan biridir.
    Bu adam devlet yönetimi konusunda CAHİL ama BASKICI ve ŞANTAJCIDIR.
    Bu adam kendi anadilini bile doğru dürüst konuşamadığı gibi yabancı bir dil de öğrenmek istememiştir.
    Bu adam kendi ülkesinde ALT ve ÜST kimlikler bulunduğuna inanır.
    Bu adamın kendi devleti ve ordusuyla derin sorunları vardır.
    Bu adam hem özel yaşamında hem de siyasi faaliyetlerinde daima MAĞDURU oynamıştır.
    Bu adam gençliğinde çok yoksulluk çektiğini öne sürerek sürekli olarak haksız kazanç dahil her türlü yoldan çok para kazanma hırsı ile yaşamıştır.
    Bu adamın cinsel sapmaları olduğu ve/veya cinsel sorunlar yaşamış olduğu anlaşılmıştır.
    Bu adamın epilepsi (sara) hastalığına duçar olduğu ve zaman zaman ‘Fit' diye bilinen buhranlar geçirdiği hep gizlenmiştir.
    Bu adamı bir gizli örgüt, ülkesinde lider yapmaya karar vermiştir.
    Bu adam başbakan olunca cumhurbaşkanını halkın seçmesini istemiş ve kendisinin cumhurbaşkanı yapılmasını dilemiştir.
    Bu adamı iktidara getiren gizli örgüt, onu kullanarak ülkesinde DEVLETİ çökertmiş ve VATANI böldürmüş ve işgal uğratmıştır.
    Bu adam tarihin tanıdığı EN KİFAYETSİZ MUHTERİS LİDERDİR.
    Bu Adamı Tanıdınız Mı?   Bu adam Adolf Hitler'dir.  Size birisini anımsatıyor mu?  

Kaynak: ‘Bilinmeyen Hitler', Aytunç Altındal, Alfa Yay. 15.Baskı, 2006

http://www.aytuncaltindal.com/

Cahilliğin bu kadarına pes doğrusu ulan bir yerdenbişey okuyorsun hiç tartmadan düşünmeden araştırmadan her boka inanan bir zihniyet olarak buraya koyuyorsun hadi koydun diyelim birde sanki kaynağın doğruluğunu isbat edercesine yorum yapıyorsun . bir çok PKK sitesinde Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK aleyhinde ağaza alınmayacak yorumlar yapılıyor şimdi biri kalksa o yazıları buraya koysa sonrada kaynak olarakda o siteyi gösterse inanırmıydın . Führeri ne derece üstün bir lider ve insan olduğunu sana izah etmek için yorulmaya değmez zaten bilen bilir . ama sana tavsiyem genç çocuk her gördüğün sakallıyı deden sanma böyle paylaşıma açık bir ortamdada bilip bilmeden her boka inanarak yorum yapma senin zararına olur boştan yere seviyeni düşürürsün

sana katılıyorum arkadasım Adolft Hitler son 200 yılda yaşamış en büyük liderlerdendir.lider olmasının yanısıra büyük bir mucit ve bilim adamıdır ilk radyo kontröllü 

füzeyi o icat etmiştir.

yahudileri yakmasınıysa kişisel olarak cok sevdim.

birde su laf dikkatimi cekti:

"Bu adamı iktidara getiren gizli örgüt, onu kullanarak ülkesinde DEVLETİ çökertmiş ve VATANI böldürmüş ve işgal uğratmıştır." 

hangi örgütmüş bu ? 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    GeForce bunu yazdı:
    Hitler e istediğiniz kadar laf söleyin hanginiz çıkıp onun gibi etkiliyici konuşabilir hanginiz onun kadar hatip yeteneğine sahip o gizli örgüt dediğin şey onu seçtise lider olabilicek bi yeteneğe sahip olduğu için seçmiştir unutma herkes lider olamaz
    ulan halen konuşuyosun sövdürecen her konuda tayyibin yalakalıını yapmasna olmz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    ha birde aklınızca Führer ile Recep Tyip Erdoğanı aynı kefeye koymuşsunuz tayip erdoğan Hitlerin tırnağı dahi olmaz..

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek
    Adolf Hitlerin bir örgute/kurulusa vb herhangi birseye baglı oldugna dair hiç bir kanıt yoktur bunlar sadece asılsız idaalar ve komplolardır kısaca hayel urunudur propaganda aracıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    0070 Cengiz Bond olabilir mi ? Yada Fifty Cent in Yandan Yemişi Fikri Cent Olabilir :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Kışın ortasında Rusyaya saldırmasının sebebi adam eğitim görmemiş birisi!!

O adam eğer eğitim görmüş olsaydı belki avrupanın tamamını almanya yapacaktı..

eğitim görmemiş bir insan için bence mükemmel işler yapmıştır ;)

adamın hayatını okuyun ondan sonra yorum yapın lütfen..  

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

tayyyİT erdoğan  Adolf Hitler' in  tırnağı değil kılı bile olamaz.Tek hatası zamanından önce rusyaya saldırması.Oda avrupalıları adamdan saymadı.Rusyayı kendisine rakip gordu...

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    e-toLqa bunu yazdı:

kivanchh bunu yazdı:
    tayyep:)

azımdan almadıysan azıma sıcsınlar. 

benimde :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

şuan dünyayı bir avuç yahudi yönetiyor.o adam şuanki geleceğimizi bile kontrol etmiş.adam resmen geleceği görmüş.diğer yahudilere ulaşabilseymiş daha iyi olurmuş.

o adamın hayatı gazetecilik yaparken sürekli kendi alman ırkını savunduğu için hapislerde geçti.o devlette onca parti varken bağımsız bir alman partisi kurma cesaretini gösterebilen tek insandı.Mustafa Kemalimiz kadar olmasa da o herifte çok büyük bir liderdi.

biri kışın ortasında Rusya'ya dalma cesareti gösterebilecek kadar zekasız bir lidermiş vs.. şeklinde konuşmuş.o adamın yandaşları satmasaydı şuanda israil'ide feth etmiş durumda olacaktı.herkesden sakladığı gizli bir hava-kara ordusunun olduğunu biliyor muydun ki bunu söyleyebiliyorsun?

biraz araştırın, sonra konuşun lütfen...

edit : rusya'ya saldırmak zorundaydı o herif ve emin olun ki en doğru zamanda saldırdı.fakat generalleri gizli orduyu bilmedikleri için führer'in delirdiğini düşündüler ve führer'in dediklerini yapmadılar.

rusyaya saldırmak zorunda olduğu yere gelince.rusya'ya saldırmazsa Türkiye'ye saldıracaktı.Fakat Türkiye'ye saldırırlarsa yeterince gidemeyeceklerini biliyorlardı.çünkü kömürler yakıtlar vs.. ipek yolundan geliyordu.bunu riske atmadıkları için Türkiye'nin etrafından dolaşma kararı aldılar.En doğrusunu yaptı.Eğer ki Türkiye'ye girseydi şuanda Almanya diye bir yer olmazdı...

ve yine bir edit : haberinin yalanlayacak bir kanıt düşündüm.fakat tam emin değilim.yahudilik dini bir ırktır diye biliyorum.ve o ırka dışardan kimseler alınmaz.kendi kanlarını bozmak istemezler ve bu yüzden başkalarına eğitim verilmez gereksiz yere... zorla yahudilik dini üzerine bir eğitim alması bilgilerime göre saçma gibi geldi bana ... bilmem siz ne düşünüyorsunuz?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

bu konu bayagı bir tartışmaya girecek ama belirtmeden geçmek istemiyorum führer neden kış mevsiminde rusyaya girdi ve kimden detek alacak tı kimler onu yarı yolda bıraktı vereceğim linkdeki resimlere bakarasanız anlarsınız

http://img529.imageshack.us/my.php?image=untitledhd8.png

http://img529.imageshack.us/my.php?image=untitled3gj6.png

edit: http://img180.imageshack.us/my.php?image=untitled4zn2.png

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
Toplam Hit: 7552 Toplam Mesaj: 46