folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kimi Alacağına Kime Varacağına Dikkat Et

Kimi Alacağına Kime Varacağına Dikkat Et

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Aynı oksijeni soluyoruz.

Sana öfkem büyük tanrım. 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

En dürüst insan bile biraz yalana batmıştır hocam; asla emin olamayacağın, net konuşamayacağın tek varlıktır, insan. Bu nedenledir ki; çok fazla kafa yormadan, etme bulma Dünya'sında yaşadığını unutmadan adımlamak yeterlidir. Yoksa evlenmek, ne bir zorunluluk, ne de bir gereklilik.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Türk kızlarıyla evlen me me ni zi tavsiye ederim. . . Hepsinin(%90) aklı bir karış havada anasını satayım. Gider dağa taşa sürterim yine bu kezboşlarla muhattap olmam...

next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Klingon ya da twilek kızı alacam.. Hmm yarın starwarsa gidip birini beyeneyim..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bozuk yeni nesiller gerçekten de lazım değilmiş. 

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

Türk kızlarıyla evlen me me ni zi tavsiye ederim. . . Hepsinin(%90) aklı bir karış havada anasını satayım. Gider dağa taşa sürterim yine bu kezboşlarla muhattap olmam...

Türk ve türkiye'den daha doğudaki ülkelerin hiçbir kızına bakmanızı tavsiye etmem. Avrupalılar'da kötüleşiyor artık.

Tavsiyem, kuzey ülkeleri. Az kaldı, bi 10 seneye onlarda melezleşir ve soyu düzgün ırk kalmaz.

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

ya sevduğuni alacasun ya alduğuni sevecesun.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enzo
    enzo's avatar
    Erkek

Ya sanki bana hepiniz Brad Pitt, Ryan Goslingsiniz ya :D Türk kızı almayacaksınmış :D Avrupalı kızların yaşam şekline tahammül edebiliyorsanız almayın, Türk kızlarının hepsine kezban diyorsanız da bence problem sizin bulunduğunuz çevrede...

"İstikbal göklerdedir..."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bu konu çorbaya dönmüş, hangi açıdan açılmış hangi açıya dönüşmüş.. :)

Anladığım kadarla adam Irkını korumak için bir fikir öne sürmüş konuyu açarken, siz konuyu Avrupalı kızlardan Kezbanlarımıza getirmişsiniz. :)) İşte değişmeyen Tahribat.!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

nerde la bu yüzü güzel kalçası sıkı kızlar biz de alak bi tane

Toplam Hit: 5689 Toplam Mesaj: 37
evlilik