Kimi Alacağına Kime Varacağına Dikkat Et
-
Artık evrimi kendimiz yönlendirmeye başlamalıyız,
-
Cevap veriyorum: Cevap yok sonuç olarak Erkeksen her türlü si....n sen olacağından dolayı susma hakkımı kullanıyorum.
-
Yahu biz erkeklerin bir kismi karsi cinsi siniflandiriyor da sanki pazrdan armut seciyo. Senin ne haddine bunu yapmak. Memleketteki erkekler ahlaki yönden kadinlardan daha acinasi ve sefil durumda.
Florenzi tarafından 12/Ara/17 16:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Şu sıra dikkatimi çeken millet 6-7 ayda tanıştığıyla hemen evleniyor. Yahu bu ne acele ? Bu tipler yüzünden bu yaşta evde kaldım tribine girdim.
-
22-23 yaşında adamlar kafalarını sikko evlilik fikirleriyle dolduruyor, daha kendi ideallerini gerçekleştiremeden genç yaşta kısa boylu, genetik olarak çöp bir kıza vurulup onunla evleniyor.
Kadının yaşı geçtikçe değeri düşer ama erkek tam tersi yaşlandıkça her yönden değerlenir. 35 yaşında ve maddi/manevi yönden tam bağımsız ve kendi ayaklarınız üzerinde durabilen bir erkek değilseniz evlenmeyin.
-
Bir şapkayı beğenince onu kafana çiviyle çakıyor musun?
-Yani?
-Evlenme!
çok severim bu sözü Murat abimize sevgiler...
-
Yav evlenmeyin diyosunuz da ben çocuk sahibi olmak istiyorum mesela. Ee napak peki evlilik dışı çocuk mu yapak, hamile bırakıp ortadan mı kaybolak, hoşumuza gitmiyo diye çocuğun anasını ortada mı bırakak? Nasıl yani babanız annenizi terkedip gitseydi “yav adam haklı, hergün pilav mı yenir” diyecektiniz? Az mantıklı konuşun allasen. Tanıyıpta bana evlenmeme öğütünde bulanan kişiler hep çıkarcı ve kişilik olarak boş olmuştur. Ben nişanlımla oturup playstation’da oynuyorum, futbolda bakıyorum, korku filmi de izliyorum. Kafa dengi hayat arkadaşı bulmadan insanlara yanlış öğütler vermeyin.
-
Günümüzde boşanmaların artışının nedeni, insanlarımız artık bencil oldular ve karşı cinsi "sıkı kalça" "doğurgan" "iri göğüs" "domates" "biber" gibi tüketim ürünü gibi değerlendirmesinden kaynaklanıyor. Kültürel olarak yobazlaşıyoruz. Annelerimiz, babalarımız aile birliğini korumak ve sürdürmek için nice fedakarlıklarda bulunmuşlar. Günümüzün gençleri hiç bir sıkıntıya gelemiyorlar. Hep eğlence peşindeler. Evlenmeden önce olgunlaşmak gerekir. Evlenmekte fazla gecikince de seçenekler azalıyor. Aradaki dengeyi tutturabilmek gerekir.
-
TeRRoR bunu yazdı
amın skim nereye geldim lan 100 sene evvele geldim galiba
+1
yıl 2017 olmuş hala türk evladı fln diyosun.. amk ben dünya vatandaşı olmak istiyom benim karım çocuğum kim olucak ozmn.. bırakın şu akıl vermeleri allah aşkına..
-
Aile onemlidir. Ailenin saglam kalmasi karsilikli sabir ve saygidan gecer. Maalesef insanlar artik cok sabirsiz olmus. Ufacik bir seyde parlayip esip gurluyorlar. Anlayisli olmak lzm. Yoksa ailede sikintilar olabiliyor