Kiraciyi Evden Cikartmak Hakkinda
-
Arkadaslar simdi bir ev var zamaninda dedemle kontrat yapmis eleman. Dedem vefat edeli 4 5 yil oluyor.
Kontrat her yil otomatik olarak yenilendiginden elemanin kontrat seneye eylulde doluyor.
Fakat ihtiyactan dolayi evi satisa cikartik.
Adam evi gezmeye gelenlere vs evi gostermiyor .
Eyluldede cikmayacagi yokus yapacagi cok acik. Ne yapilabilir?
Amacimiz evden cikmasini saglamak. 10 yili gecince kontrat ev sahibi cik dediginde cikmasi durumu gibi seylerden bahsettiler. 99 yilindan bwri kiracimiz durumundaymis
-
http://www.uzmantv.com/kiralanmis-ev-el-degistirdiginde-kiracinin-haklari-nelerdir
malesef kendi malını başkasına devlet garantisinde veriyorsun burası Türkiye :(
ama her zaman kavga kazanır varsa kafa göz giriş derim. şikaet falan ederse ana ma bacıma sövdü de 1 tanede arkadaşına şahitlik yaptır . tamamdır
samaccc tarafından 28/Ara/15 18:56 tarihinde düzenlenmiştir -
piyasadan ucuza belalı pislik birilerine sat bak bırak çıkartmayı o adamın anasını bile ;)
-
http://www.uzmantv.com/kiralanmis-evin-sahibi-vefat-ederse-kiraci-evi-bosaltmak-zorunda-midir
Eğer miras size kaldıysa ve tapu size geçtiyse tapu geçişinden sonra 1 ay içinde ihtar çekmeniz gerekiyormuş
-
Benim evim olacak, adamda evinden cikmayacak ha? Valla gotunden isetirim onu
-
DrKeworks bunu yazdı
o ole değil işte. savcıda adamı götünden işetiyor. ama yinede en mantıkllısı bu seçenek.
samaccc tarafından 28/Ara/15 19:15 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKeworks bunu yazdı
Kimi götünden işetiyorsun amk ? Memlekette herkes küheylan olmuş. Adam kirasını aksatmadan sıkıntısız ödüyorsa, komşuları ile bir problemi yoksa neyin kafası bu amk ?
-
Öncelikle Allah Kurtarsın. Daha yeni benzer bir belayı başımdan savdım çok şükür mecburi tehdit ederek tartaklayarak attım sana yapabileceklerini sıralıyorum.
1. Kontrat yenilemeden atacaksan kontrat bitiş tarihnden 1 ay önce protesto çekip yenilemiycem demen gerekiyor ve kontrat bitiş tarihinde tekrar bir protesto ile sepetliyebilirsin.
2. aynı kira yılı içerisinde 2 haklı protesto tahliye sebebidir. Örnek 2 dönem kira vermezse yada banka hesabı değil elden veriyorsa eksik deyip alma 2 protesto durumunda icra yollu tahliye yaptırabilrsin bu daha hızlı sonuçlanırmış avukat öyle demişti.Biraz belayı göze alırım diyorsan. Tartaklıyacaksın. Bu arada ben yasal yolların ta anasını sülalesini sikeyim. Bendeki olayda adama evi verirken söylememe rağmen 6 ay öncesinden de haber vermeme rağmen bana kazık attı. Çıkmam diye diretti elektirik su doğalgaz benim üstümeydi alayını kapattım piçe. Sonrasında mahallede bekledim geldi kavga ettik yavşakla esnaf ayırdı dedim bir sonraki aşama çocuğunu keserim. Bir kaç gün sonra anahtalrı felan bırakıp kaçtı. Allah sabır versin çok zor süreç kafana birşeyler takılırsa yardımcı olayım.
-
Parayı falan bankadan değilde elden veriyorsa pisliğe ğislik yap ver icraya sonra bir yıllık kira bedeli üzerinden tahliye harcı var onu yatırıp tahliye iste. Sonra tahliyeden sonra feragat edersin dosyadan :)
-
Eleman kontratı dedem ile yapmış zamanında. adam yaşlı.
dövmeye dövülürde yaşlı amq.
acıma yetime kor götüne durumu. civar yerlerde millet 800 900 dan aşağı kira veremiyorken bu eleman 500e kalıyor.
bahsettiğim yer istanbul cennet.
çıkmak istememekte haklı.
bizlik pek bir sıkıntı yok aslında fakat diğer evler kentsel dönüşüme giridği için müteaite verilicek nakit lazım olduğu için satmak zorundayız.
10 küsür yıl boyunca iyiliğimiz dokunmuş istiyoruz ki taş koymasın tam bir yaşlı huysuzluğu ille diretmekte
-
evin satışını yapın aıle ıcınde baskasına bıle gecırebılırsın o zamanda da noterden ıhtarname cekersın cık dıye cıkmazsa da polise basvurursunuz cıkartırlar