Kısa Dönem Mi Yoksa Uzun Dönem Askerlik Mi?
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------
ağustosta gidicem bende.
uzun donem yapanları pkk avına dağa çıkarıyolar mı ?
bu arada atanamamış öğretmenim.
-----------------------------evet veriolar elinde girişte makinayı sıka sıka ilerliyosun assfsdf :D
boşa heveslenmeyin talim atışlarında bile korkuyp komutanlar embesiller birbirlerini vurmasın die.. o yüzden çok az atış oluo. doğuda desen ztn pkklı öldürmek yasak gibi bişi.. :/
birazda düştüğün birliğe bağlı. daha acemiden ayrılırsın denizcimisin gemide amele oalrakmı çalışacaksın, yada cezaevimi o.çocuklarının götünü mü bekliceksin., yada 12 saat nöbet mi tutacaksın çok çok çeşit askerlik var.. bildiğiniz gibi değil gençler. özellikle okumaynlar 15 yapçaklar kesinlikle kafayı taşlara vuruyor için gerçeğini konuşmak gerekirse..
gitmediyseniz benden size ii biş insan olarak human olarak tavsie gidin yurtdışına gelmeyin .mq 1 yılınız kafadan az değil bak hayatının 1 yılı sik gibi geçer
sonra gider bitirirseniz gelin bu mesajımı bidaa okuyun altınıza imza atmazsanız ben türk değilim
-
kısa yap kurtul, askerlikten gelip biraz daha kalsaydım diyeni görmedim henüz
-
O senin elinde olan bir şey değil.. istersen uzun dönemi işaretlememiş ol.. 4 yıllık mezunuysan o sınava mecbur gideceksin mülakattan da geçeceksin. ister işaretlemiş ol ister olma, istersen yapılan sınavda bütün soruları yanlış işaretle onlar seni seçtikten sonra senin seçme şansın kalmıyor.. ihtiyaca, kendi kriterlerine göre seçiyorlar.
-
saçmalamayın kısa dnem gidin yauzun dönem çelklmiyor a.k gelen gidiyor gelen gidiyor sen hep bakıyorsun 15 ay bir ömür şerefsizim bitmiyor bitti ama nasıl bitti :)
-
hacı 1000 ere sor 1000de sana aklın varsa kısa dönem yap diyicektir test edilip onaylandı :)
-
kısa dönem paşa şöförü ol, yarına biter.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
kısa dönem paşa şöförü ol, yarına biter.
-----------------------------+ veya koruması. babamdan biliyorum :)
-
gitme :)
-
kısa dönem kısa dönem kısa dönem kısa dönem hacı 2 gün sonra 14 aylık askerim safak 33. Kısa dönem yap. Kısa dönem yap.
-
Tam 8 yıldır bu işin içinde olan biri olarak söylüyorum dinle beni kısa dönem yap geç uğraşma hiç =)