folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kişisel Gelişim Kitap Önerisi

Kişisel Gelişim Kitap Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

kanka ben secim yapmakta zorlaniyom sende maşallah :) liste cikartmişsin

karatahta hoca
    http://uploaded.to/file/h581a9
    etkili konusmanın cabuk ve kolay yolu diye e*book unu buldum fena degil gibi bi ara uygulayalim şu takdikleri

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

http://www.adilmavis.com/

Bu adamdan okuma tekniği dersi aldım gayet memnun kaldım etkili birisi.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

hoca hipnoz filan diyo :) iş cıkartmasın

birisi link paylasmis http://rapidshare.com/files/144892317/adil_mavis_2.rar.html (alıntıdır.) bakmak isteyen olursa galiba adil hocanın sitesinde reklamini yapip satmak istedigi cdnin bedavasi nete düşmüş

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rmk bunu yazdı:
    -----------------------------

bu aralar bu tür kitap okumak istiyorum .. beden diliyle ilgili yurdum yazarına ait kitap tavsiyesinde bulanacak varmi

kisisel gelisim de olabilir

Mumin Sekman diye birini duydum..Okuyanınız varmı ?

tavsiye edebileceginiz kitaplari ve yazarlari bekliyorum Dogan Cüceloglu demeyin

sıkıyor :)

e-book paylasimda da bulunursaniz sevinirim ..

Hocam Oğuz Saygından başkasını tanımam..kitap isimleri:

Negatif limanlardan pozitif sulara

4x4 iletişim

Hayatı anlatan renkler (gibi bişeydi) araşatırın süper gelişim stratejileri var...

Sabreden Zafere Ulaşır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Hocam Ahmet Şerif İzgören'i tek geçerim. Al pişman olmazsın.Hem sıkıcı değil akıcı Moks'u aldım en son 1 haftada

bitirdim.Ayrılası gelmiyor insanın kitaptan. Ayrıca orjinal alırsan moks 14 tl beğenmez isen geri iade garantisi var...!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

eyv hocalar :) listeyi bi kagida yazip kitapcinin yolunu tutacam bi kac güne

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

cin ali serisi

çok ciddiyim

çocukları ve çocuklara verilmem isteneni görebilirsin

muhteşem dersler çıkarmanı sağlayabilir

onun dışında 

savaşçı - doğan cüceloğlu

ahmet şerif izgören'in tüm kitapları ve de vidyoları

aklıma gelmeyenler var çok beğendiklerimden aklıma gelen olursa söylerim yine

ayrıca bir de "okumaman" gerekenler var

nlpye sarmıştım lise zamanımda sonradan boş hatta zararlı bi iş olduğunu anladım

NLP kitapları okuma bence

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

hoca kişisel gelişim kitapları milleti hasta ediyo.sırf maneviyat yönü sıfır olan kitaplar adamı psikopata bağlıyo.

en iyi kişisel gelişim kendinle yüzleşmektir.kendini tanı.o zaman anlarsın hayatının amacını.

bir gelişim istiyorsan önce kendinden başla.ahlakını düzelt.böylelikle hayatı anlaman kolaylaşır.

benim bi hamlık evrem var bi de olgunluk tahsili evrem.hepimiz bu yolda yolcuyuz.vakit yaklaşıyor.

korkuyla tasayla hareket etmek yerine gerçekçi ve dürüst olmakla beraber bazı şeylere bi başlangıç yapman lazım...

En başta Mevlananın Mesnevisini öneririm.Harika bir eser.Her türlü hayattan örnekler var.Adeta bir hayat koçluğu..

Daha sonra sen yolunu bulursun zaten...Gerçekten istekliysen.

Ha şunu da söyleyim sadece ruhunu olgunlaştırmak yetmez.İlim/bilgi yönünden de gelişmen gerekli.Üniversiteye gidiyorsan dört elle sarıl...

Ömer Lütfi Mete üstadın "Allahsız Müslümanlık" kitabını da tavsiye ederim.Bazı dogmatik ideolojilerle islama bakanlara adeta kapak olacak bir kitap.

Ekonomik alanda kendini geliştirebilmen için Yiğit Bulutu takip et.Ekonomi/Siyasi alanda gelişme için Mahir Kaynak üstadı takip et.

Metafizik alanda gelişmek için (telepati/telekinezi vs.) Medyum Hakan Yücel var. :)

Teknoloji/Bilgisayar alanında gelişmen için (Memik Yanık demeyim :) ) PC World Chip vs..

Bilmemne Lierberman gibi bi adam vardı.Dosta kazanma ve insanları etkileme sanatı diye bi kitabı vardı.Onu tavsiye ederim.İnsanların neler düşündüğü tahmin etmeyi,onları ikna etmeyi vs. anlatıyor.

En sonda Kur'an deyim hacı.Uzaktan bakmak bi işe yaramıyor.Bi Türkçesini okumak lazım bakalım ne deniyor...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:

http://www.adilmavis.com/

Bu adamdan okuma tekniği dersi aldım gayet memnun kaldım etkili birisi.

hocam bu adam geçenlerde yemekteyizde yarışmacıydı :D.

enjoy i'm vaccinated
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

kişisel gelişim kitabı yerine okuyabildigin ne varsa oku, bişeylerin geliştigini ve degiştigini zaten hissedersin...

all this pain is an illusion...
Toplam Hit: 3598 Toplam Mesaj: 26