folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kişisel Gelişim Kitap Önerisi

Kişisel Gelişim Kitap Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

erdal demirkıran , anthony robbins ,

http://www.ekitapmerkezi.com/eKitaplar/sihirlihikaye.asp  yazarı belli değil ama kesinlikle oku.

bütün kişisel gelişim kitapları insanın içindeki gizli kalan gücü açığa çıkarmaya çalışır yani insanın yüksek benliğini su yüzüne çıkarmaya çalışır , o yüzden kişisel gelişim kitaplarını boşver sen direk yüksek benliği araştır derim belli bir süre sonra kişisel gelişim kitaplarının hepsi aynı şeyi söylüyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

mümin sekmanın birkaç kitabinı okudum fena değildi ama tam olarak kişisel gelişim denilebilirmi bilemiyorum.

the secret adlı kitap daha farklı ama bir ara okumanı tafsiye ederim.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

Kişisel Gelişim kitaplarına inanmıyorum hepside aynı bok, yok çok çalışmalısın kendine güvenmelisin aq zaten sorun orada herşey iradede bitiyor...

Oyun yeni başlıyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

T-Bag bunu yazdı:
    -----------------------------

Kişisel Gelişim kitaplarına inanmıyorum hepside aynı bok, yok çok çalışmalısın kendine güvenmelisin aq zaten sorun orada herşey iradede bitiyor...

aynen katılıyorum , itici güç olarak kullanılabilir kitaplar , yada gaza getirme vs. işte :)  İnsan herşeyin kendi elinde olduğunu idrak ettiğinde , bir şeyi başarmak için aşırı başarma arzusunu istemek , çok çaba harcamak tembellikten kurtulmak , ertelememek gerektiğini öğrenince kişisel gelişim kitaplarına gerek kalmıyor tabi işin bu kısmını görebilmek içinde kişisel gelişim kitaplarıda okumak gerekiyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tyler_Dayi bunu yazdı:

kişisel gelişim kitabı yerine okuyabildigin ne varsa oku, bişeylerin geliştigini ve degiştigini zaten hissedersin...

Olay budur  , kişisel gelişim kitapları sadece gaz    verme kitaplarıdır  , yazarını zengin etmek asıl amacıdır :)) )

Toplam Hit: 3597 Toplam Mesaj: 26