Kişisel Gelişim Kitap Önerisi
-
erdal demirkıran , anthony robbins ,
http://www.ekitapmerkezi.com/eKitaplar/sihirlihikaye.asp yazarı belli değil ama kesinlikle oku.
bütün kişisel gelişim kitapları insanın içindeki gizli kalan gücü açığa çıkarmaya çalışır yani insanın yüksek benliğini su yüzüne çıkarmaya çalışır , o yüzden kişisel gelişim kitaplarını boşver sen direk yüksek benliği araştır derim belli bir süre sonra kişisel gelişim kitaplarının hepsi aynı şeyi söylüyor.
-
mümin sekmanın birkaç kitabinı okudum fena değildi ama tam olarak kişisel gelişim denilebilirmi bilemiyorum.
the secret adlı kitap daha farklı ama bir ara okumanı tafsiye ederim.
-
Kişisel Gelişim kitaplarına inanmıyorum hepside aynı bok, yok çok çalışmalısın kendine güvenmelisin aq zaten sorun orada herşey iradede bitiyor...
-
T-Bag bunu yazdı:
-----------------------------
Kişisel Gelişim kitaplarına inanmıyorum hepside aynı bok, yok çok çalışmalısın kendine güvenmelisin aq zaten sorun orada herşey iradede bitiyor...
aynen katılıyorum , itici güç olarak kullanılabilir kitaplar , yada gaza getirme vs. işte :) İnsan herşeyin kendi elinde olduğunu idrak ettiğinde , bir şeyi başarmak için aşırı başarma arzusunu istemek , çok çaba harcamak tembellikten kurtulmak , ertelememek gerektiğini öğrenince kişisel gelişim kitaplarına gerek kalmıyor tabi işin bu kısmını görebilmek içinde kişisel gelişim kitaplarıda okumak gerekiyor. -
Tyler_Dayi bunu yazdı:
kişisel gelişim kitabı yerine okuyabildigin ne varsa oku, bişeylerin geliştigini ve degiştigini zaten hissedersin...
-----------------------------Olay budur , kişisel gelişim kitapları sadece gaz verme kitaplarıdır , yazarını zengin etmek asıl amacıdır :)) )