Kısmetse Bir Araba Alacam (Tecrübeli Müridler)
-
maksimum 17000 lira civarında benim düşündüğüm efsane kasa corolla sizin bir tavsiyeniz varmı bu paraya şu daha mantıklı gibi.
bir arkadaşım ısrarla bu paraya 2000 üstü araba al diyor.
-
yani kasa önemli, bizim buraya geçtiğimiz kış bir dolu yağdı bütün arabalarda 400-500 dolu göçüğü oluştu. renault clio hyndai accent ve buna benzer arabalarda hasar daha fazla. kaportaları beş para etmez.
-
20000 bin ver 2005 corolla lar var onlardan al
tolgaStain tarafından 25/Tem/13 00:28 tarihinde düzenlenmiştir -
HeYeT bunu yazdı
maksimum 17000 lira civarında benim düşündüğüm efsane kasa corolla sizin bir tavsiyeniz varmı bu paraya şu daha mantıklı gibi.
efsane toros var hocam, profilde fotosu mevcut :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
efsane toros var hocam, profilde fotosu mevcut :)
bana 2000 üstü al diyen arkadaşın babsı bunun hastası :))
kendinin vardı sattı 2 sene sonra yine bundan aldı :D
-
tolgaStain bunu yazdı
20000 bin ver 2005 corolla lar var onlardan al
sahibinden baktım endüşük 21500 mersin için gerçi ama işte maksimum 17000 e çıkabilirm gibi
-
95 model daha 95bin km de, temiz araçtır, ilk sahibiyiz.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
95 model daha 95bin km de, temiz araçtır, ilk sahibiyiz.
km si çok iyiymiş yılda 5500 km temiz walla.
-
Alabileceğin araba bence biraz üst model olmalı. Efsane kasaların sadece ismi efsane.. Çoğunda klima abs yok.. 1.4 dizel 206 lara bakabilirsin. 2000 modelden baya yüksek model olacağı kesin..
-
hocam düşünürsen bizim pederde VOLKSWAGEN POLO classic var arakası geniş kasa olanlardan 120.000 km de kaç model olduğunu hatırlamıyom sorabilrim, yeni gibi sayılır ztn öyle bi aracın kmsi 120binde olması çok kullanılmadığına işaret fiyat olarak da 15.500 tl istiyo pazarlık payı var, tüpsüz, jantlar fln modifiye araç mersinde düşünrüsen fotolarını göndermeye çalışırım.
edit:kasası şöyle olanalar benzer fotolarda var ztn beyaz renk kazasıs belasız aile aracı(ilan bize ait değil göremen için koydum)
http://www.otogazete.com/araba_detay.asp?OtoId=82989
EdepsizPenguen tarafından 25/Tem/13 00:55 tarihinde düzenlenmiştir -
hoca ne alcan bilemem ama ilk motoruna bak , mekanik tehlike adamı çok masrafa sokuyor.