folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kısmetse Bir Araba Alacam (Tecrübeli Müridler)

Kısmetse Bir Araba Alacam (Tecrübeli Müridler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam eğer düşük model alacaksan renault al derim. ileride parça lazım olursa felan renault un parçaları hem ucuzdur hem de piyasada bolca mevcut, bakkalda bile bulabilirsin.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

2005 falan az kilometreli wv polo al geç.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek

hocam elzem değilse düzgün bir paran olana kadar alma bence eziyet çekersin. araba kesin şart hayatiyse bir şey demiyorum ama peugeot ' dan uzak durmanı tavsiye ederim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Hocam efsane kasa bak yada civic bak o paraya

diğer türlü alıcağın reno felan hep boktan 

1,5 yıldır Honda Civic kullanıyorum 2000 model 

yağını suyunu koyuyorum gözüm kapalı istediğim yere gidiyorum

sıfır masraf ki toyotada aynı yağını suyunu koy ömürlük bin

hiç renoymuş volkswagenmiş bakma almanın ikinci eli demek masraf demek sıkıntı demek

ha paran varsa git gözün kapalı sıfır alman al derim ama 2 ellerine bulaşma derim

Fena dilim yandı ondan bu kadar uzun yazdım 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Ford fiesta mantıklı 

siyahbereli tarafından 30/Tem/13 10:20 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

04.07 tarihinde Hyundai accent admire 1.5 crdi 2005 model araba aldım :) o günden bu güne 2600 km yaptım maşallah güzel.

Uzun yolda cok konforlu sehiricinde yakıt tüketimi düşük ancak 3 silindir bilmem senin için bişey ifade edermi ama 4 silindire kafa tutar yani eksik kalmazsın. Temizini bulursan tavsiye ederim 14 15 16 piyasası üstüne bide elinde para kalır sigortası cartı curtu olur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Şanzuman ve yakıt türünü yazmamışsın. 17.000 TL civarı bakıyorsan bunlar önemli şeyler. Benzinli araç 150.000, dizel araç 100.000 sonrasında ciddi sorunlar çıkartır. Arabanın hor kullanılıp kullanılmadığını içinden değil balata, aks başları ve amostisörden anlarsın. Arkadaşlardan birisi yazmış triger setini kontrol et diye, doğru bir tespit. Yolda koparsa sen ne olduğunu anlamadan motoru eline alırsın.

Otomatik şanzuman iyidir. Bende 2005 megane II sedan var. Hiçbir sorun yaşamadım, 4.000 km yol yaptık 2012 aralıktan beri. 98-99 model güzel bir golf bakabilirsin. Hatta 2000-2002 arası bile bulabilirsin. Vurup, çizikleri sallama. Boyayı da sallama ama hem trafikten hem de koskodan ağır hasarlı kazası var mı diye baktırmayı unutma ve en önemlisi almadan önce kesinlikle ve kesinlikle tanıdığın, güvendiğin bir ustaya göster. Bizim acemiliğimize geldi, marş motorundan gelen bir tıkırtı yüzünden şanzumanı indirmek zorunda kalıp 900 TL içimize kaçtı.

Errare Humanum Est
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    BosnaK bunu yazdı

04.07 tarihinde Hyundai accent admire 1.5 crdi 2005 model araba aldım :) o günden bu güne 2600 km yaptım maşallah güzel.

Uzun yolda cok konforlu sehiricinde yakıt tüketimi düşük ancak 3 silindir bilmem senin için bişey ifade edermi ama 4 silindire kafa tutar yani eksik kalmazsın. Temizini bulursan tavsiye ederim 14 15 16 piyasası üstüne bide elinde para kalır sigortası cartı curtu olur.

hocam km ve fiyat veririmisin temizmiydii aldığın araba hiç yakıt ölçümü yaptın km kaç kuruş mesela bu accent lerin kasası için pek iyi şeyler duymadım doğrumudur. aldığın model 1,5 iyiymiş 1,3 klima açıkken zorlanıormuş.

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Tüplü civic 1.4is

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ersn bunu yazdı

hoca ne alcan bilemem ama ilk motoruna bak , mekanik tehlike adamı çok masrafa sokuyor.

aynen ağzım yandı bilirim dışına bakmayacaksın amk dışı dökülse verirsin 300-400 adam edersin pasta cila

motoruna iyi bir motor ustasına baktır 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5427 Toplam Mesaj: 54