Kısmetse Bir Araba Alacam (Tecrübeli Müridler)
-
biraz daha koy sıfır al
-
Hocam yanlış anlama çok sinir olduğum bir durumdur bu.Çünkü böyle bir soru yok.Araba tavsiyesi ?
Ne için araba alacaksın, ne amaçla kullanacaksın.Öncelikle bunları belirtmen gerekiyor.Çünkü kimine göre iyi araba sağlam arabadır.Kimine göre yakıt tasarrufu daha önemlidir.Kimine göre görüntüsü kötü araba güzel değildir.
Önce amaçları belirleyeceksin.17 bin tl az para değil.Bir çok şeye yönelebilirsin.
-
CyberAngel bunu yazdı
Hocam yanlış anlama çok sinir olduğum bir durumdur bu.Çünkü böyle bir soru yok.Araba tavsiyesi ?
Ne için araba alacaksın, ne amaçla kullanacaksın.Öncelikle bunları belirtmen gerekiyor.Çünkü kimine göre iyi araba sağlam arabadır.Kimine göre yakıt tasarrufu daha önemlidir.Kimine göre görüntüsü kötü araba güzel değildir.
Önce amaçları belirleyeceksin.17 bin tl az para değil.Bir çok şeye yönelebilirsin.
ben aklımdaki arabayı yazdım hacı herkeste ordan hareketle yorum yazmış efsane kasa corolla dedim ilk postumu oku.
-
ilk araban ise ve sürücülük yeni ise dandik birşey al ki kıyabilesin ve öğrenebilesin derim
eğer yukarıdaki şartlar değil ise kendin bilirsin hacı abi zevkine göre takıl gitsin :) -
hocam eğer kafanda bişey varsa git al sonra keşke onu alsaydım demezsin ayrıca baktıkca modellere kafan karışır şu daha iyiydi aslında şuda varmış felan uzar gider mesele.
-
hocam senin durumuna uymaz ama o fiyata 96 97 model bi e36 bmw 6 silindirlik bir canavar alabilirsin manuel tavsiyemdir
-
2005 getz satıyorum dizel 16.500 e 115 binlerde istanbuldaysan ıstedıgın gun gelıp bakabılırsın
-
HeYeT bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-askeri-personelden-toyota-133019989/detay
Bu modele iyi bak. Kayışşız zincirli. 1.4 motor vvt-i 16 valf. yüksek torklu 97 Hp. Çok az yakar. 220-230 km de 35 TL yaktı LPG ile.
3 yıldır babamda, daha sanayi yüzü görmedi. ha bide lpg ile 180-190 gidiyor yani bakma motoru küçük olduğuna, torku yüksek.
araba fabrikadan çıkmış gibi görünüyor adam harbiden temiz bakmış.
1.4 ü bilmem ama 1.6 vvt-i yi tek geçerim 2. viteste gaza yüklen anında 100 boyluyor kısa mesafeler de kedi gibi kıvrak
-
Alfa Romeo 147 2003 model model yükselteceğimden satıyorum. detaylı bilgiyi telini pm atarsan veririm. Güvenlik + konforun ucuz hali.
-
kıl dönmesi ameliyatı oldum :( totoyu kestirdik