folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kısmetse Bir Araba Alacam (Tecrübeli Müridler)

Kısmetse Bir Araba Alacam (Tecrübeli Müridler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

biraz daha koy sıfır al 

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam yanlış anlama çok sinir olduğum bir durumdur bu.Çünkü böyle bir soru yok.Araba tavsiyesi ? 

Ne için araba alacaksın, ne amaçla kullanacaksın.Öncelikle bunları belirtmen gerekiyor.Çünkü kimine göre iyi araba sağlam arabadır.Kimine göre yakıt tasarrufu daha önemlidir.Kimine göre görüntüsü kötü araba güzel değildir.

Önce amaçları belirleyeceksin.17 bin tl az para değil.Bir çok şeye yönelebilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Hocam yanlış anlama çok sinir olduğum bir durumdur bu.Çünkü böyle bir soru yok.Araba tavsiyesi ? 

Ne için araba alacaksın, ne amaçla kullanacaksın.Öncelikle bunları belirtmen gerekiyor.Çünkü kimine göre iyi araba sağlam arabadır.Kimine göre yakıt tasarrufu daha önemlidir.Kimine göre görüntüsü kötü araba güzel değildir.

Önce amaçları belirleyeceksin.17 bin tl az para değil.Bir çok şeye yönelebilirsin.

ben aklımdaki arabayı yazdım hacı herkeste ordan hareketle yorum yazmış efsane kasa corolla dedim ilk postumu oku.

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ilk araban ise ve sürücülük yeni ise dandik birşey al ki kıyabilesin ve öğrenebilesin derim

eğer yukarıdaki şartlar değil ise kendin bilirsin hacı abi zevkine göre takıl gitsin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

hocam eğer kafanda bişey varsa git al sonra keşke onu alsaydım demezsin ayrıca baktıkca modellere kafan karışır şu daha iyiydi aslında şuda varmış felan uzar gider mesele.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

hocam senin durumuna uymaz ama o fiyata 96 97 model bi e36 bmw  6 silindirlik bir canavar alabilirsin manuel tavsiyemdir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

2005 getz satıyorum dizel 16.500 e 115 binlerde istanbuldaysan ıstedıgın gun gelıp bakabılırsın

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-askeri-personelden-toyota-133019989/detay

Bu modele iyi bak. Kayışşız zincirli. 1.4 motor vvt-i 16 valf. yüksek torklu 97 Hp. Çok az yakar. 220-230 km de 35 TL yaktı LPG ile. 

3 yıldır babamda, daha sanayi yüzü görmedi. ha bide lpg ile 180-190 gidiyor yani bakma motoru küçük olduğuna, torku yüksek. 

araba fabrikadan çıkmış gibi görünüyor adam harbiden temiz bakmış.

1.4 ü bilmem ama 1.6 vvt-i yi tek geçerim 2. viteste gaza yüklen anında 100 boyluyor kısa mesafeler de kedi gibi kıvrak 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

Alfa Romeo 147 2003 model model yükselteceğimden satıyorum. detaylı bilgiyi telini pm atarsan veririm. Güvenlik + konforun ucuz hali. 

SYL 184
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

kıl dönmesi ameliyatı oldum :( totoyu kestirdik 

matematik24.com
Toplam Hit: 5425 Toplam Mesaj: 54