Kiyamet Yaklasiyor Mu?
-
gelir gelir ne olursa gelsin :)
-
bunu 2015 e çıkarsak olmazmı? düz hesap olsun maksat.
-
hacı kıyamet denilen olay başka başka bir gezegene gitsek ordada kıyamet kopacak islam inancına göre onun için şuna doğal felaket falan deyin ayrıca bunlar oluncaya kadar yedi sülalimiz ölmüş olur heralde...
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------kıyamet gelsede kopsak - ehi ehi ehi
Bu iğrenç espriyi yapmadan da edemedim kusura kalmayın .Ben inanmıyorum kıyamet falan kopacağına , insanoğlu kopacak gelmiş geçmiş nesli tükenmiş binlerce tür akıllı akılsız mahlukat gibi. Kendiyle birlikte dünyanın büyük kısmınıda imha edecek ancak yaşam herzaman bir yolunu bulur , bu gezegende yada diğer bir gezegende / uyduda biryerlerde. Bu gezegende belki zilyon milyorlarca yıl sonra başka bir cisme çarpar yada yıldızına yapışır birşey olur yok olur - yani astreoidlere parçalanır / gaz ve toz bulutu olur. Tozdan geldik toza dönecez nasılsa ...
Dünya ısınıyormuş, su azalıyormuş, o2 bitiyormuş ... ozaman sıcakta yaşayabilen, su yerine başka bir madde kullanan, 02 yerine ne varsa onu soluyarak enerji üretebilen canlıların egemenliği başlar. İnsanlar arasında mutasyon geçirip duruma adapte olabilecek genetik yapılı olanlar varsa onlar da sağ kalabilir tabi ama insanın yada diğer bir memeli hayvanın doğal olarak bu kadar hızlı bir mutasyon yaratıp evrim geçirebileceğini sanmıyorum.İnsan iddia ettiği gibi akıllı bir yaratıksa belki kendini değişime göre değiştirir, hayatta kalmak için "bilimsel" bir takım hileler kullanır.
Durumu açıklamak için abuk subuk kehanetlere dayanıp ahkam kesmeye, nerden geldiği kimin kıçından uydurulduğu meçhul kitaplarda kendi sonumuzu aramaya gerek yok bence milyarlarca yıldır ne olagelmişse yine aynısı olacak. Bu gezegen defalarca yapısal değişim geçirmiş, bir canlı türleri sınıfı yok olup diğeri gelişmiş , bikaç yüz milyon senede bir olağan şeyler bunlar. Bu sefer değişim doğal olmayan yollardan akıllı olduğunu sanan bir türün gezegenini ve kendini mahvetmesi ile gelişiyor ama olsun sonuç olarak bu da diğer bir değişimdir , insanlar ve kuşlar+memeliler çağı biter yeni birşeye yol açar. Bu yeni birşey (şeyler) değişim esnasında hayatta kalabilen - şu anda var olup insanla birlikte yok olmayacak - başka canlılardan türer, insan hegemonyasının kalktığı bir gezegende kendine yaşama alanı bularak gelişir.
Bu gezegen bizden eskidir, bizim tanrılarımızdanda dinlerimizdende devletlerimizdende inandıklarımız inanmadıklarımız hatırlamadığımız en uzak geçmişimizden de eskidir. Doğal olarak bizden çok şey biliyor belki bize ifade etme gereği duymuyor ya da biz anlayamıyorsakta ... Bu gezegenden eski şeylerde vardır hatta , yani gün gelipde bizim gibi sefil yarım akıllıların kıyametinin gelmiş olmasını , kopmasını kopmamasını hiç takacaklarını sanmıyorum. Zilyon milyar yıldır nasıl devam ettilerse aynen bunu sürdürecekler.
-----------------------------Eh eh eh Yine Xz Ve Yine Kutbun diğer Yüzündeki ben.... :)
Malesef Xz ciğim, Yine Senle Farklı Kutuplardayız, Kendi Kişisel inancıma Göre, Cernde Yürütülen Deneyde Sıradışı bi Olay olacak, Ve O Olay Dünya Ve Güneş Sisteminin Sonu olacak....
Çok iyi Araştırmadan 4. ve 5. Boyut Düzeylerinde Enerjilerin Yoğunluğu ve Hızlarında Oynamalar Yapmaktayız, Bu Atlantisin Başına Gelen Bir Gece Kayboluşla Denk bir Olay. Bir Gün Tüm Güneş Sistemi Dünya ile Yokolacak ve Öngörülen Takvim 2012....
Dünyaya Çarpabilecek ve Yokedebilecek Boyutta Her hangi Eliptik Yönü Uyuşan Gök Cismi yok, Ve Maya Takvimi dahil pek çok takvimde 2010 lu Yıllardan sonrasına Takvimsel Değerler Verilmemesi, Bana Cerndeki bir Facia Niteliği Taşıyan Buluşu Nedense Anımsatıyor.
Öyle bir Buluşki, Olacakları Kontrol edemeyeceğimiz bir Buluş, Öğrenmemiz Gereken ama Hazırlıksız Yakalandığımız bir Buluş... Bizi Yokedecek olan Tek Bulunan Buluş...
-
kıyamet = değişim dönüşüm
tufan = yok oluş
önce bunları ayırt etmemiz lazım
işin uzmanları 2012 de kıyametin kopacağını hepimizin gebereceğini söylemiyor çok büyük bir değişim içine gireceğimizi ve bunun biraz sancılı olacağından bahsediyor.
boyut değişiminden bahsediliyor doğal olarak zayıflar elenecektir kastettikleri şey budur.
bizim medya ne yapıyor ? gebereceğiz , öleceğiz , yok 2012 de marduk dünyaya çarpacak bilmem ne bilmem ne. (Bu arada marduk bir gaz gezegeni katı değil.)
bende 2012 de değişim olacağına inananlardan birisiyim çünkü mayalardan tutunda nasaya kadar bir tarih geçiyor oda 2012 şimdi filmi çekiliyor ondada aynı ölecez senaryosu :)
astrologlar 2012 diyor.
metafizikçiler 2012 diyor.
nasa 2012 de güneş fırtınalarının maksimum seviyeye ulaşacağını söylüyor hatta dünyadaki bütün enerji hatlarının kesileceğini söylüyor enerjiden kasıt elektrik malum manyetik alan değişirse elektriğe ne olur siz düşünün.
bilim adamları 2012 diyor kutup değişimini ispatladılar ve zirveyi 2012 de yapacağını söylüyorlar.
mayalar 2012 diyor mayaların takvimine göre zamanın bitişi 2012 boyut değiştireceğimizden bahsediliyor bazı bilim adamları ve araştırmacılar tarafından bu durumda saate ihtiyacımız olmayabilir.
Din alimlerinden bazıları veya din araştırmacıları rehber kitap yazan kişiler 2012 diyor.
Ufo diye tabir edilen ucan nesneler %40-50 arasında çoğaldı.kıyamet bize göre 3 aşamadan oluştuğu söyleniyor
1-toplum
2-dünya
3-evren2012 yi dünyadaki değişim yani 2.kısım olarak nitelendiriyorlar.
merakla bekliyoruz :)
-
Nasıl olsa gelmicek mi :S
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------kıyamet = değişim dönüşüm
tufan = yok oluş
önce bunları ayırt etmemiz lazım
işin uzmanları 2012 de kıyametin kopacağını hepimizin gebereceğini söylemiyor çok büyük bir değişim içine gireceğimizi ve bunun biraz sancılı olacağından bahsediyor.
boyut değişiminden bahsediliyor doğal olarak zayıflar elenecektir kastettikleri şey budur.
bizim medya ne yapıyor ? gebereceğiz , öleceğiz , yok 2012 de marduk dünyaya çarpacak bilmem ne bilmem ne. (Bu arada marduk bir gaz gezegeni katı değil.)
bende 2012 de değişim olacağına inananlardan birisiyim çünkü mayalardan tutunda nasaya kadar bir tarih geçiyor oda 2012 şimdi filmi çekiliyor ondada aynı ölecez senaryosu :)
astrologlar 2012 diyor.
metafizikçiler 2012 diyor.
nasa 2012 de güneş fırtınalarının maksimum seviyeye ulaşacağını söylüyor hatta dünyadaki bütün enerji hatlarının kesileceğini söylüyor enerjiden kasıt elektrik malum manyetik alan değişirse elektriğe ne olur siz düşünün.
bilim adamları 2012 diyor kutup değişimini ispatladılar ve zirveyi 2012 de yapacağını söylüyorlar.
mayalar 2012 diyor mayaların takvimine göre zamanın bitişi 2012 boyut değiştireceğimizden bahsediliyor bazı bilim adamları ve araştırmacılar tarafından bu durumda saate ihtiyacımız olmayabilir.
Din alimlerinden bazıları veya din araştırmacıları rehber kitap yazan kişiler 2012 diyor.
Ufo diye tabir edilen ucan nesneler %40-50 arasında çoğaldı.kıyamet bize göre 3 aşamadan oluştuğu söyleniyor
1-toplum
2-dünya
3-evren2012 yi dünyadaki değişim yani 2.kısım olarak nitelendiriyorlar.
merakla bekliyoruz :)
-----------------------------Vallahi ne diyeceğimi şaşırdım, Buzul bu ne akıldır loow. Gerçekten çok güzel ele almışsın olayı, Toplu olarak Kıyameti bu kadar Güzel İzah eden bir yazıyı Başka hiç bir yerde Bulamazdım Kanaatimce.
Ancak biz Bu İkinci Seçenekle ilgileniyoruz, Acaba ne olacak, Bahsinden Mantıklı olarak geçen Sonuç Bir Tufanın Öngörülmediğidir. O Halde Bu Değişim Nedir Bende Meraklandım.... Vede Evrenin Değişimi Sanırım Bilinmeyen bir Takvim Yönergesine sahip, Evren Daha çok çok ama çok uzun zaman sonra bir değişim geçirebilir, Bu Mantıklı.
-
Vuuuuu Koryon celselerinde taa ne zaman Dünya'nın manyetik ağının ayarlamasının yapılmaya başlandığı yazıyor.Kryon'un kitapları beni sarmaya başladı iyice :D
-
nerde günler heyt gözünü sevdiğim....
-
2012 konusunda, mayalar ve nosturadamus haklimi çıkacak acaba ?