Kiyamet Yaklasiyor Mu?
-
Bizim mahallede Vault 101 var bişey olmaz : )
-
ali_rock bunu yazdı:
-----------------------------Birçok senaryo var aynı vaka üzerinde.herkes 2005i gösteri sonra 2009u şimdi 2012 bakalım 2010 yılındada 1014 felan derler heralde...
Nasrettin hocann güzel bir fıkrası var bu konuda:
"Halktan biri:Hocam kıyamet ne zaman kopacak?
Hoca:Karım ölünce küçük kıyamet, ben ölünce büyük kıyamet kopacak."
Kısaca bu:W.Ben öldükten sonra banane, ben yaşarken kopacaksa size ne.Adam 70yaşına gelmiş bir gözü toprakta, "Kıyamet ne zaman kopacak acaba??" diye arıyor...
Tek bildiğim şey, "tahribat"ın kıyameti kopmaz.Cehennemde ya da cennette bir şekilde yaşatırız:W
-----------------------------
Müridler tamamda admin konusunda şüpheliyim zebaniler olur heralde (: -
2012 de de uzaylılar gelecekmşşş bizi kurtaracakmışşş =P
-
kıyamet doğduğmuzdan beri ve her yeni günle birlikte ezelden beri hep yaklaşmakta.başlık bi kere saçma.ahir zamanda olduğumuz içinde o olayların olmasını doğl karşılamamız lazım
-
daha çoook varr
-
mortyr516 bunu yazdı:
2012 de de uzaylılar gelecekmşşş bizi kurtaracakmışşş =P
-----------------------------keşke gelseler yav çok merak ediyorum bire birde görürsem tırsarımda böle kalabalık halde alsalar bizi yok yok o zaman grup yaptırırlar en iyisi almasınlar:D
-
ben bu masala bir kere inandim ondada psikolojim bozulmustu kucuktum sakalli bebek dogdu diye gazeleterde mansetler vardi kiyamet kopcak fln dengem bozulmustu kac gun yapisik gezdim anenme babama :) simdi ister bilimsel izahat ister hurafe olsun hiiicc gerilemiycem koparsa kopsun.
-
Alametler yavaş yavaş tamamlanmaya başladı. Zaten Müslümanların acı çekmeyeceği söyleniyor. O zaman benim için sorun yok :)
-
CyeD bunu yazdı:
Alametler yavaş yavaş tamamlanmaya başladı. Zaten Müslümanların acı çekmeyeceği söyleniyor. O zaman benim için sorun yok :)
-----------------------------olum bu nası mantık lan dünya yokolcak müslümana bişi olmucak töbee yarabbi ya bu kullarını nie tam tamına bilgilendirmedin...
-
gençliğimi yaşayamadan üniyi bitiremeden ölecemmi yani :(( hayallerim var benm yaaaa!