folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kız Arkadaşa Köpek

Kız Arkadaşa Köpek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Kaniş olabilir.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

barınaklar da okadar çok sahiplenmeyi bekleyen hayvan var ki... Hem bi köpeğin hayatı kurtulur hem de kız arkadaşını mutlu etmiş olursun ayrıca küçük ırk köpekler genelde agresif ve sorunlu olurlar belirtmek isterim...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

eğer şöyle bişey istersen, benim hayalimdi hep çin aslanı. Alacam inşallah ama bi eve çıkayımda :D

Acayip derecede uysal olurlar hani büyük diye sıkıntı etme sakın ola.

hocam bu cok iyiymis ya pofuduk gibi :D nerde buluruz bundan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle köpek hayırlı olsun şimdiden ama bir konuda uyarayım bahçeye bağlı köpekleri özellikle süs köpeklerini çalıyorlar ona göre bir köpek almanı tavsiye ederim yani köpek her gel diyene gitmesin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

büyük köpek alma sakın çünkü haywanın enerjisini attıramazsan ewi kemirmeye başlar kız arkadaşında hayalinden kısa zamanda sıkılır.Hiç büyümeyen köpek cinsleri war onları tawsiye ederim.

Ewin içinde kedi mi köpek mi dersen kesinlikle kedi derim bizde chinchilla war o bir kedi değil ayrı bişi  ,) hasta olduğumda bir dakika yanımdan ayrılmıyo ya da bi yerim ağrıyosa gelip oraya yatıp acıyı alıyo

jk

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hayatımda gördüğüm en agresif köpeklerden birtanesi chow chowlar :) 

fransız buldog alabilirsin. fakat enerji ihtiyacı diğer küçük köpeklere göre fazla olacaktır.

Yada en iyi tercih olarak pug alabilirsin. 

Yalnız bu iki ırk içinde belirli bir bütçeyi gözden çıkarmalısın. Önce gidip barınaklara bak. Ardından petarkadaştan takip et. Eğer barınaklarda ve petarkadaşta bulamadıysan bu ırkları sahiplendireni yada ucuza vereni zor bulursun. Köpeğin bakımına harcayacağın parayı malesefki köpeğede vermek zorundasın. Boyle dusun . Sen kopegı sımdı 100 lıraya bulup dandık bırsey alsan bıle 1 sene sonra sana actıgı masraf 1.500 lırayı bulucak. Yanı o para ole yada bole cıkıcak senden. Tabı kız arkadasının kopek gıderlerıne ortak oldugunu dusunerek soluyorum cunku benım kız arkadasım benım kopek gıderlerıne ortaktan ote :D sureklı bırseyler alıp getırıyor :D

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek

irwa dediğine katılıyorum. eğer büyük olursa köpeğin rahatlığı için ev ortamı yeterince geniş olmayacaktır hemde enerjisini atamaz sağa sola zarar verir. bir arkadaşımda çin aslanı var ayı gibi birşey o :) düşünmüyorum o türü onun için...  büyümeyecek bir türe bakabiliriz ancak.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi
    Cybow bunu yazdı

irwa dediğine katılıyorum. eğer büyük olursa köpeğin rahatlığı için ev ortamı yeterince geniş olmayacaktır hemde enerjisini atamaz sağa sola zarar verir. bir arkadaşımda çin aslanı var ayı gibi birşey o :) düşünmüyorum o türü onun için...  büyümeyecek bir türe bakabiliriz ancak.

hocam maltese terrier alın hem sewimli hem minik sadece büyük köpek görünce egosu tawan yapar we başlar hawlamaya ,)

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek
    irwa bunu yazdı
    Cybow bunu yazdı

hocam maltese terrier alın hem sewimli hem minik sadece büyük köpek görünce egosu tawan yapar we başlar hawlamaya ,)

irwa temin edilebilecek yer konusunda da bilgi verebilir misin?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi
    Cybow bunu yazdı
    irwa bunu yazdı
    Cybow bunu yazdı

irwa temin edilebilecek yer konusunda da bilgi verebilir misin?

hocam en son çare petshop derim çünkü benim kediyi 1500-2000 ciwarına satıyolar ama elden bulursan 300-500arasına alabiliyosun baya fark war arada bende araştırırım elden alabileceğin yer hakkında haberleşiriz 

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 11001 Toplam Mesaj: 42