Kız Arkadaşa Köpek
-
erdiburak bunu yazdı
Oooo hocam buna bakmadan sakın geçme bozuşuruz :D Namıdeger boo asıl ismi farklıymıs ama ben boyle duydum oyuzden boo diye biliyorum.

Pomeranian gerçek adı. tr de bulmak zor. buldum bazı sitelerde ama çok yüksek fiyat istiyorlar. 4000 5000 $ O.o
-
ivy bunu yazdı
Jack russell terrier.
-
yazık etme hayvana ufak bir heves için
-
kız arkadaşına it mi alacaksın la bırak yahu boş yere köpeğin hayatını kaydırmayın aileside kızyormuş bence kaynana ve kaynatayı düşman belleme kendine
-
köpek açısından değilde kız açısından bakim :
kız arkadaşın köpege ölene kadar iyi bile baksa kıza hayatının kazığını atmış olursun. (köpek sahibi biri olarak konusuyorum)
ciddi sorumluluk isteyen bir olay. en basit örnekle sadece günlük olarak bakma olaya. tatile giderken,arkadaşında kalıcakken,dışarı çıkarken vs.. köpegini nereye bırakabilecek. hemde genç yaşta ciddi bir ayak bağı olma durumu olabiliyor.
-
Bana sorarsan çaktırmadan bi' sor hangi tür köpeklerden hoşlanıyor. Öyle hanımlar gördüm ki kangal hastasıydılar. Yani belki de kangala bayılıyordur ve sen gidip bi' beagle alırsan komik olur. Küçük olanları sevdiğini biliyorum demişsin ama bence yine de bi' sor, çaktırmadan yokla yani ha...
-
Bu olay kız arkadasının karakteristik yapısına bakar biraz. Atıyorum mizacı sert bi kızsa ,tutup ona terrier,kaniş vs alamazsın. En sevdiğim köpek Alman kurdudur. Ama bi kız için uygun olmayabilir.
Gönül isterki köpeklerin atası olan Tibet Mastiff al ama aslına bakarsan o köpek kızı geçtim bi erkeğe göre bile değil :)
Cevabım :Golden Retriever
rhodostethia tarafından 31/Ağu/12 21:47 tarihinde düzenlenmiştir

-
ivy bunu yazdı
Jack russell terrier.
+1
-
2binliraya egitimli pinçırım var kızlar ölür pinçırlara.
-
lan bende bakıyom kim bu D mali zorlama :D alma abi ugraşma boşver