Kız Arkadaşımla İzlemek İçin Korku Filmi Önerileriniz ?
-
Vay hocam hayırlı olsun iyi hoş ta niye korku filmi izliyecen yoksa kafanda arka köşerde alt taraflarda yatan sinsi bi plan olmasın :D
-
ulan zamanında benim de vardı kız arkadaşım sinamaya gitçem diye 40 takila attım ne sinema ne film ya nelet olsun aklıma geldi be.
-
maşallahın var deniz açıldın =)
-
doom izleyebilirisiniz
-
texas katliamı hoca bi araştır fena filmdir hani.
kan, gerilim, korku, vahşet hepsini içeriyo film. kol, bacak, kafa, deri yüzme hepsi var içinde :d
bundanda fazla korkup, kapattırıp evi terketmesin yenge? :d
özet:
İlk olarak 1974’te çekilen bu gerilim filmi gosterime girdikten kısa bir süre sonra yayından kaldırılmıştır. Filmin konusunun aynı zamanda gerçekten alıntı olması dahada korkutucu. 2003 yılında tekrara çekilmiştir
Uyuşturucu satın almak amacıyla New Mexico'ya seyahate çıkan, yirmili yaşlarındaki bir grup genç, bir katliamdan kurtulmuş genç bir kıza rastlar. Genç grup kızı en yakın kasabaya bırakmak için güzergah değiştirirler. Katliamın sorumlusu Leatherface'dir. Gençlerin geldiği kasabanın şerifi genç kızın kurtulduğu katliamın sorumlusu Leatherface'i alt etmeyi düşünmektedir. Bu amaçla, gençleri yem olarak kullanmaya karar verir. Şerifin yaptığı plana göre, Leatherface seyahat eden gençleri takip edecek ve böylelikle Texas sınırlarının dışına çıkacaktır. Ancak, işler planlandığı şekilde gitmez. Gençlerin aracı eski bir mezbahanın yakınında arıza yapınca, Leatherface'in yeni hedefi gençler olur. -
Kız arkadaşının koltuğa yapışmasını istiyorsan illa Korku filmine gerek yok.
Uçuş Planı, Gizli Gerçek, Ben Efsaneyim, Cehenneme 1 Adım Filmlerini tavsiye ederim.
-
http://www.imdb.com/chart/horror
-
Suspiria izlet 77 yapımı.
http://www.imdb.com/title/tt0076786/ -
paranormal activity izleyebilirsin :D
-
bi kaç ilginç ve bilinmedik film önerisi geldi çoğu önerilen filmleri izledim bnmde izlemediğim bi film olsun istiyorum... Ben Efsaneyimi keşke izlemeseydimde kız arkadasımla birlikte izleseydik aaaah ah :))
Teksas katliamınıda izledim beyler bnmde izlemediğim bi film olsun isterim :))
paranormal activity izlemedim daha doğrusu bi bölümüne denk geldim 15-20 dakka izledim uyuya kalmışım...
bnm isteğim değil kız arkadasımın isteği korku türü... Ben duygusal psikolojik severim daha çok ama o istemedi :))
Aklımın ücra köşelerinde sinsice planlar yatmıyor tamamen saf duygularımla açtım bu konuyu :))
Beyler ilk defa bi kızı eve getiricem doğrusunu söylemek gerekirse çok süper bi gün olmasını istiyorum İyi bi film önerisi istiyorum alternatifimiz çok olsun ben arastırayım önerdiklerinizi netten...
Tahribatın film zevkine güveniyorum...