folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Kız Arkadaşımla İzlemek İçin Korku Filmi Önerileriniz ?

Kız Arkadaşımla İzlemek İçin Korku Filmi Önerileriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

halka 2 nasıl beyler bi arkadasım önerdi bide sizden yorum alayım

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ölüm Sessizliği Mutlaka bunu izle...

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar Pazartesi günü eve davet ettim beraber film izlicez evde... Bastan söyleyim sadece film izlicez konu yanlış yerlere sapmasın bastan uyarayım...

Sizden isteğim öyle bi korku filmi önerinki korku filmini komedi filmi gibi izleyen adam bile altına sıçsın.. Yani o derece korkunc olsun... Kan, vahşet, gözyaşı, gerilim hepsi olsun filmde... yani farkında olmadan izlerken birbirimize sarılalım çok korkalım :)) Filmin Türkçe dublajı olursa çok iyi olur altyazılı filmi sevmiyor arkadasım... yani 24+ gibi bişi olsun ben korkmam diyen adam bile dediğim gibi altına sıçsın...  Türkçe Dublajı olan film önerirseniz daha iyi olur...

Film türünü kız arkadasım secti onun isteği bende ona işte hakkaten korku filmi izletmek istiyorum dandik sıradan bi film izletmek istemiyorum...

Evde 106 ekran full HD Toshiba lcd ve Ona bağlayabnileceğim 5+1 ses sistemim var... iyi bir gün olmasını istiyorum... ve önerilerinizi bekliyorum önerdiğiniz film hakkında kısa bi özet gecerseniz iyi olur :)

-----------------------------

Sabreden Zafere Ulaşır...
Toplam Hit: 7111 Toplam Mesaj: 43