folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Kız Arkadaşımla İzlemek İçin Korku Filmi Önerileriniz ?

Kız Arkadaşımla İzlemek İçin Korku Filmi Önerileriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    çentükkk ...

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Kadavra

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Adam iyi açılmış şaka maka

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

The Haunting in Connecticut (2009)

http://www.imdb.com/title/tt0492044/

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam içerisinde ruh, cin geçen filmlere bir bak istersen.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

ha bak izlemediysen ölülerin şafağıda olabilir. slogan; Cehennemde yer kalmayınca ölüler dünyaya göç etti. :d

kızlar korkuyo bundan baya bi, ani çıkışları fln senide korkutur hani :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar 2 tane filmin yorumlarına baktım evet tam aradığım gibi olmasada yorumlar fena değil.. bugün aksama doğru filmciden dvd lerini alıcam aksama kadar önerleri bekliyorum 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

beyler rec: ölüm çığlığı ve Cehenneme 1 adım filmlerini baya arastırdım seyirci 2 ye bölünmüş...

rec filmi için bi kısım süper gerilimdi ama korkmak için izlemeyin gerilimi çok süper demiş... bi kısmıda  serinin 2 filminide arkarkaya takın korkunun dibine vurun demiş... Film için olumsuz eleştiri yok... bnm istediğim kadar alta sıçıttıracak kadar korkunc değil ama gerilimi fazla heralde...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

Hacı müslümansanız eğer dini içerikli korku filmleri izleyin. Onların korkutma katsayısı biraz daha fazla oluyor. :D

Ben tek başıma izlemiştim dabbeyi, zaten küçükken okuduğum kitaplardan kafamda garip garip yaratıklar dolaşıyordu, bir de izleyince sarılacak kimseyi de bulamadım mk. O akşam ayakta uyudum ağzını kırayım. Az daha şaşı olacaktım duvar köşelerine bakmaktan.

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

tutkun bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı müslümansanız eğer dini içerikli korku filmleri izleyin. Onların korkutma katsayısı biraz daha fazla oluyor. :D

Ben tek başıma izlemiştim dabbeyi, zaten küçükken okuduğum kitaplardan kafamda garip garip yaratıklar dolaşıyordu, bir de izleyince sarılacak kimseyi de bulamadım mk. O akşam ayakta uyudum ağzını kırayım. Az daha şaşı olacaktım duvar köşelerine bakmaktan.

-----------------------------

Müslümanız hacım dabbeyi izledim arkadasımda izlemiş ama fazla korkmamış... Yani kız arkadasım normal korku filmlerinden korkmuyo yani dahada korkunc olmalı :))

Toplam Hit: 7107 Toplam Mesaj: 43