Kız Arkadaşımla İzlemek İçin Korku Filmi Önerileriniz ?
-
çentükkk ...
-
Kadavra
-
Adam iyi açılmış şaka maka
-
-
Hocam içerisinde ruh, cin geçen filmlere bir bak istersen.
-
ha bak izlemediysen ölülerin şafağıda olabilir. slogan; Cehennemde yer kalmayınca ölüler dünyaya göç etti. :d
kızlar korkuyo bundan baya bi, ani çıkışları fln senide korkutur hani :)
-
Arkadaslar 2 tane filmin yorumlarına baktım evet tam aradığım gibi olmasada yorumlar fena değil.. bugün aksama doğru filmciden dvd lerini alıcam aksama kadar önerleri bekliyorum
-
beyler rec: ölüm çığlığı ve Cehenneme 1 adım filmlerini baya arastırdım seyirci 2 ye bölünmüş...
rec filmi için bi kısım süper gerilimdi ama korkmak için izlemeyin gerilimi çok süper demiş... bi kısmıda serinin 2 filminide arkarkaya takın korkunun dibine vurun demiş... Film için olumsuz eleştiri yok... bnm istediğim kadar alta sıçıttıracak kadar korkunc değil ama gerilimi fazla heralde...
-
Hacı müslümansanız eğer dini içerikli korku filmleri izleyin. Onların korkutma katsayısı biraz daha fazla oluyor. :D
Ben tek başıma izlemiştim dabbeyi, zaten küçükken okuduğum kitaplardan kafamda garip garip yaratıklar dolaşıyordu, bir de izleyince sarılacak kimseyi de bulamadım mk. O akşam ayakta uyudum ağzını kırayım. Az daha şaşı olacaktım duvar köşelerine bakmaktan.
-
tutkun bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı müslümansanız eğer dini içerikli korku filmleri izleyin. Onların korkutma katsayısı biraz daha fazla oluyor. :D
Ben tek başıma izlemiştim dabbeyi, zaten küçükken okuduğum kitaplardan kafamda garip garip yaratıklar dolaşıyordu, bir de izleyince sarılacak kimseyi de bulamadım mk. O akşam ayakta uyudum ağzını kırayım. Az daha şaşı olacaktım duvar köşelerine bakmaktan.
-----------------------------Müslümanız hacım dabbeyi izledim arkadasımda izlemiş ama fazla korkmamış... Yani kız arkadasım normal korku filmlerinden korkmuyo yani dahada korkunc olmalı :))