Kız Meselesi
-
Nurky bunu yazdı
elinde telefon falan görürsen. telefonunuz güzelmis de mesela. o da tesekkurle falan der muhtemelen. sonra da numarası ne ki onun de? :D sonra gerisi gelir o senin hayal gücüne baglı tabii.
haha :) aklıma bir arkadaş geldi.. bi kızla tanışır sohbet ederdi sonra cebinden telefonunu çıkarırdı kıza derdi ki ya bu telefonu yeni aldım rehbere giremiyorum siz girer misiniz? kız da alır rehbere girerdi, sonra derdi, şimdi de numaranızı yazıp kaydeder misiniz :)
benim bildiğim bugüne kadar kime bu numarayı yapmışsa hepsinden telefon numarasını almıştı :)
-
Çık kızın karşısına konuş ama ık mık olma dırek soyle soyluyeceğini çokta cool da olma ama :D
-
valla hacı böyle taktikle olacak iş değil bu ama sipariş getirdiğinde birşeyler önerip önermediğini sor, dediğine göre espri yap.Ama şirin gözükecem diye de rezil etme kendini eğer kasılıyorsan rahat konuşamıyorsan işin zor, işin içine ortak arkadaş sokman lazım. Mekan içki içilen bir mekan mı? öyleyse işin çok rahat içip gaza gelebilirsin, tabi fazla gaza gelip direk ilanı aşk etme sen yine de :)
-
ReeX bunu yazdı
Serseri olman gerek serseri , tespihinin olması gerek bunlar oldumu o kız olmasada başkasını bulursun .
Aga onlara gelicek hatunun ben ta ...... :D anladın gerisini. :D
-
benim profildeki böcüklerden birtane vereyim git hediye et kıza
-
Bence iç bi güzel git ( ayarında ) cesaret verır sana yanında da sevdıgın bı arkadasın olsun ama arkadasın mal olmasın özgüvenli olsun ki kız yanındakıne göre senı degerlendirecektır . En fazla bu kadar yazılır çünkü ne seni nede kızı tanıyoruz burda ne yazsak çuvallarsın karakter analizi yapmadan gıtmek buyuk risk :) en önemliside şunu düşün oraya senın gıbı kac tanesı gıdıyor hepsı dırekt konusmus olsa kız bunlara alışıktır öyle bı taktık uygulakı kızın alışık olmadıgı bısey olsun,ben kendıne aşırı guvenen kızlarda uyguladıgım taktık 3 cumle edıorsam ard ard a ılk ıkı cumlemde ezer son cumlemde överim onu başta alışık olmadıgı şeyle sarsar sonra ki cümlemi daha ıyı dınleyecegınden ıkıncı cumeleme odaklar kendısının dusundugu kadar olmadıgını hıssettırır bana yuksekten bakmasını kırarım ucuncu cumlemde ıse kendımden sogutmamak ıcın eski halıne cevırırım herkes gibi birgüzel yanında bahsederım ama aklında ılk ıkı cumle daha cok yer edecektır son cumle sadece onu toparlar, niye dıycek olursan bunun altında zilyon tane sebep var :)
not:cumle sayılarına takılma örnek verdım yani taktik vur cek vur cek abiEdit: Şimdi bi ayık kafayla baktımda abi bu taktik sende işe yaramaz nereye vurup cekion daha muhabbet edemıosun
Bosluk tarafından 04/Kas/12 14:36 tarihinde düzenlenmiştir -
siktir et kızı bu kadar asosyal adamın arasında erkeklerden hoşlaşmaya bak :-)))
-
catlax bunu yazdı
tam adamını buldun sen.
Sana taktik ve strajenin en kralını veriyorum gidiyorsun kızın yanına direk " Sensiz doğan güneşin amına korum diyorsun " olay tamamdır :)%100 %100 olumlu sonuç vermezse bende bu işi bilmiyorum arkadaş.
Ahahaha . Sesli güldüm hocam çok güzel taktikmiş. :D :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=lvM9Y1MJAII
kızın gözlerinin içine bakarak bunu çal..
Ertesi gün doğru evlendirme dairesine:)
-
haha tbt deki kız tavlama sanatı böyle olur