Kız Meselesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

hacı salla kızları ya.bak ben öğlen arkadaşı ektim spora gittim,saatlerdir müzik dinliyorum,arada ingilizceye baktım,şimdi de software&hacking adına giriş ya da kulak dolgunluğu kazandıracak kaynaklar indiriyorum.sonra ne olacak,how i met your motherın 6 sezonunu indirdim ilkine başlayacam birazdan.yazarken dikkat ettim de odamdaki dalga geçtiğim son sınıf endüstriciye benzemeye başlamışım amk

neyse hacı sana benden bir şarkı,çok değişik duygular hissettiriyor,kızların müziğin verdiği duygulara yaklaşabileceğini sanmıyorum,vesselam

http://www.youtube.com/watch?v=BLrEf5IG2OA

not:vay amk gerçekten alakasız oldu ama sittir et müziği dinle

cem-engine tarafından 04/Kas/12 21:22 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

Buraya bakmanı tavsiye ederim hocam :)

http://www.tahribat.com/Forum-Bu-Bahtsiz-A-Bir-Yol-Gosterin-166820/

Metalurjist.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

benim ol de

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Şimdi kız nasıl bir kız ? şimdilik çalıştığı yeri biliyoz sadece biraz daha bilgi ver hocam kızla ilgili. Benim simulasyon bu kadar az bilgiyle çalışmaz :D

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Kabadayi09:

Ne heycanından bahsediosun hoca sen? Bu yaratıklar senden üstün değilki, Erkeklerin en büyük sorunu kadinlarin erkeklere hizmet etmek icin yaradilmis olmalarını anlamamasıdır.

Erkek daha hızlı koşar, erkek daha güçlüdür, erkek daha akıllıdır, erkeğin ticari zekası daha iyidir.

Kadınların özellikleri : Kadınlar erkeğin hayatında ihtiyaç duymadığı, taşımanın kendine bir faydası olmayan organları taşıyan organizmalardır. Bunun dışında hiçbir üstün özellikleri bulunmaz. hayatta kalmak için de erkeklere muhtaçtırlar.

malesef eski yüzyıllarda bunlar yerini bilirken yeni jenerasyonlarda neredeyse kendilerini erkekle eşit görmekteler. bunun sebebi de senin gibiler =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Kabadayi09:

Ne heycanından bahsediosun hoca sen? Bu yaratıklar senden üstün değilki, Erkeklerin en büyük sorunu kadinlarin erkeklere hizmet etmek icin yaradilmis olmalarını anlamamasıdır.

Erkek daha hızlı koşar, erkek daha güçlüdür, erkek daha akıllıdır, erkeğin ticari zekası daha iyidir.

Kadınların özellikleri : Kadınlar erkeğin hayatında ihtiyaç duymadığı, taşımanın kendine bir faydası olmayan organları taşıyan organizmalardır. Bunun dışında hiçbir üstün özellikleri bulunmaz. hayatta kalmak için de erkeklere muhtaçtırlar.

malesef eski yüzyıllarda bunlar yerini bilirken yeni jenerasyonlarda neredeyse kendilerini erkekle eşit görmekteler. bunun sebebi de senin gibiler =)

Üremeyi atladık ama :D

طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

hangi şehirdesin hocam ? her şehire göre türk kızı farklılık gösterir :D

kimisi odun sever kimisi behlül :D

İstanbul - Avcılardayım hocam. :D

:D mürit adres ver geliyim her gün kız arkadaşım için geliyorum tanır belki çevresi çok fazla onun tanımaz isede kesin tanıdığı çıkar :D ulan avcılarda gezemiyoz amuhakoim:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

7 yıl önce komi olarak çalıştığım lokantaya lahmacun almaya gelen kız mevzusu :)

2 kız birlikte gelmişlerdi kıza teklif etmiştim çıkışta bana aptal demişti :)

neyse gidip konuş kızla.

konuşmazsan erkek değilsin 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

7 yıl önce komi olarak çalıştığım lokantaya lahmacun almaya gelen kız mevzusu :)

2 kız birlikte gelmişlerdi kıza teklif etmiştim çıkışta bana aptal demişti :)

neyse gidip konuş kızla.

konuşmazsan erkek değilsin 

Buda iyimiş =) kızlar öyle diyince sen ne yaptın hocam ?

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

Valla Türk kızının ne tepki vereceği belli olmaz. Gel beni sik der gibi bakar, medeni cesaretini toplayıp gider konuşursun hayır der hatta tersler a.k.

Toplam Hit: 11944 Toplam Mesaj: 95