Kız Meselesi
-
hacı salla kızları ya.bak ben öğlen arkadaşı ektim spora gittim,saatlerdir müzik dinliyorum,arada ingilizceye baktım,şimdi de software&hacking adına giriş ya da kulak dolgunluğu kazandıracak kaynaklar indiriyorum.sonra ne olacak,how i met your motherın 6 sezonunu indirdim ilkine başlayacam birazdan.yazarken dikkat ettim de odamdaki dalga geçtiğim son sınıf endüstriciye benzemeye başlamışım amk
neyse hacı sana benden bir şarkı,çok değişik duygular hissettiriyor,kızların müziğin verdiği duygulara yaklaşabileceğini sanmıyorum,vesselam
http://www.youtube.com/watch?v=BLrEf5IG2OA
not:vay amk gerçekten alakasız oldu ama sittir et müziği dinle
cem-engine tarafından 04/Kas/12 21:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Buraya bakmanı tavsiye ederim hocam :)
http://www.tahribat.com/Forum-Bu-Bahtsiz-A-Bir-Yol-Gosterin-166820/
-
benim ol de
-
Şimdi kız nasıl bir kız ? şimdilik çalıştığı yeri biliyoz sadece biraz daha bilgi ver hocam kızla ilgili. Benim simulasyon bu kadar az bilgiyle çalışmaz :D
-
Kabadayi09:
Ne heycanından bahsediosun hoca sen? Bu yaratıklar senden üstün değilki, Erkeklerin en büyük sorunu kadinlarin erkeklere hizmet etmek icin yaradilmis olmalarını anlamamasıdır.
Erkek daha hızlı koşar, erkek daha güçlüdür, erkek daha akıllıdır, erkeğin ticari zekası daha iyidir.
Kadınların özellikleri : Kadınlar erkeğin hayatında ihtiyaç duymadığı, taşımanın kendine bir faydası olmayan organları taşıyan organizmalardır. Bunun dışında hiçbir üstün özellikleri bulunmaz. hayatta kalmak için de erkeklere muhtaçtırlar.
malesef eski yüzyıllarda bunlar yerini bilirken yeni jenerasyonlarda neredeyse kendilerini erkekle eşit görmekteler. bunun sebebi de senin gibiler =)
-
HolyOne bunu yazdı
Kabadayi09:
Ne heycanından bahsediosun hoca sen? Bu yaratıklar senden üstün değilki, Erkeklerin en büyük sorunu kadinlarin erkeklere hizmet etmek icin yaradilmis olmalarını anlamamasıdır.
Erkek daha hızlı koşar, erkek daha güçlüdür, erkek daha akıllıdır, erkeğin ticari zekası daha iyidir.
Kadınların özellikleri : Kadınlar erkeğin hayatında ihtiyaç duymadığı, taşımanın kendine bir faydası olmayan organları taşıyan organizmalardır. Bunun dışında hiçbir üstün özellikleri bulunmaz. hayatta kalmak için de erkeklere muhtaçtırlar.
malesef eski yüzyıllarda bunlar yerini bilirken yeni jenerasyonlarda neredeyse kendilerini erkekle eşit görmekteler. bunun sebebi de senin gibiler =)
Üremeyi atladık ama :D
-
karabuyucu bunu yazdıinterfector bunu yazdı
hangi şehirdesin hocam ? her şehire göre türk kızı farklılık gösterir :D
kimisi odun sever kimisi behlül :D
İstanbul - Avcılardayım hocam. :D
:D mürit adres ver geliyim her gün kız arkadaşım için geliyorum tanır belki çevresi çok fazla onun tanımaz isede kesin tanıdığı çıkar :D ulan avcılarda gezemiyoz amuhakoim:D
-
7 yıl önce komi olarak çalıştığım lokantaya lahmacun almaya gelen kız mevzusu :)
2 kız birlikte gelmişlerdi kıza teklif etmiştim çıkışta bana aptal demişti :)
neyse gidip konuş kızla.
konuşmazsan erkek değilsin
-
kaygusuz bunu yazdı
7 yıl önce komi olarak çalıştığım lokantaya lahmacun almaya gelen kız mevzusu :)
2 kız birlikte gelmişlerdi kıza teklif etmiştim çıkışta bana aptal demişti :)
neyse gidip konuş kızla.
konuşmazsan erkek değilsin
Buda iyimiş =) kızlar öyle diyince sen ne yaptın hocam ?
-
Valla Türk kızının ne tepki vereceği belli olmaz. Gel beni sik der gibi bakar, medeni cesaretini toplayıp gider konuşursun hayır der hatta tersler a.k.