Kız Tavlama Sözleri
-
beyler kızla konusurken yada kızları tavlarken neler dersiniz ..mumkunse duygu yuklu sozcukler olsun ..yarın kızla buluscamda :)
-
Sen Dünyanın En TatLı MeLeğisin
-
kızla yarın(yani bugün) konuşcan konuyu şimdi mi açıyosun geç değilmi biraz
-
yaw heyecan bastı dusundum ben bu kıza nedesem diye tahribatta sarıldım.. :) aklıma bı sey gelmedıı sımdı google aratsam basıt sozler, hem bana boyle hakıkı sozler lazım :)
-
Henuz oyle bir tecrube yasamadim...lisedeyken geldi kiz seviom seni dedi...bende seni seviom dedim :) 4yil gecti aradan..birlikteydi...ayrildik...sonrada hic bir kizi tavlama ile ugrasmadim...asikta olmadim...oyle takiliyoruz simdilik...sezen cumhur onal a mail at o biseler soyler:)
-
Geyik bölümü o kadar dolmuşki artık dışarı taşmaya başlamışlar..
-
pardon hojam kusura bakma..
-
az konus cok konusma konustunmuda anlamlı sözler et ama hepte yapma sakın kızın her suraya buraya gidelim deil senin istedigin yerlere gidin ki ilk günden iplerin kızın eline verme kafanda bi plan kur sunu yap bunu yap diye kızıda seviyosan hemen senden cok hoslanıyorum cok seviyorum falan filan deme giderken git bi gül al demet yaptır 4 tane gül koydur ilk bulusma cunku kızı etkilemen lazım
-
Seninleyken
hava durumunda ,kendi ilimin hava tahmin raporunu görmüş kadar sevinçle ve umutla bakıyorum hayata..
; )
-
bak şimdi ii dinle..kızın yanına gidiosun diosun ki beraber yürüyelimmi?
-kız:hayır dicektir....sen:ozaman beraber kosalım de!..
kız burun bükücektir ıh mıh falan...sen soyle diceksin!..peki tamam dondurmamı daha soguk ben mi?
-kız:tabii ki seeen dicektir....sen: o zaman dondurmayı bırak beni yala!...diceksin
dewamı gelir zati:):):) kolay gele
-
anaconda bunu yazdı:
-----------------------------
az konus cok konusma konustunmuda anlamlı sözler et ama hepte yapma sakın kızın her suraya buraya gidelim deil senin istedigin yerlere gidin ki ilk günden iplerin kızın eline verme kafanda bi plan kur sunu yap bunu yap diye kızıda seviyosan hemen senden cok hoslanıyorum cok seviyorum falan filan deme giderken git bi gül al demet yaptır 4 tane gül koydur ilk bulusma cunku kızı etkilemen lazım
-----------------------------
bunları duydugum ii oldu..bi de kız terslerse boku yedım ,kızda cok guzel yaww asık oldum :)
Toplam Hit: 8643 Toplam Mesaj: 41