Kız Tavlama Teknikleri
-
abi şuna tavlama demiyelimde :W
nasıl bağlarız nasıl kabul ettiririz diyelim :D
bi kızı 2 aydır tanıosunuz ve ona çıkma teklifi denilio :W nasıl edersiniz :W onu o an nasıl etkilersiniz :W ne yaparsınızda o kız orda size sarılır :W vs vs taktiklerinizi alabilirmiyim :D
lazımda :D
+ kız olduda sarıldı :D saf saf bakıcak halimiz yok espiriye devam
orada heycan olduğu için akıla bişey gelmio ezber yapmak şart :D
fikirleriniz ve bildiklerinizle icraata açılayım dostlarım :DD
-
http://www1.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=tavlama&folderid=65030
Kitaba bakmak lazım
-
La sakın ole msj la msn de fln teklif etmeyesin he kızlar onem verir aslen bole seler
:D
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------La sakın ole msj la msn de fln teklif etmeyesin he kızlar onem verir aslen bole seler
:D
-----------------------------
yok hocam okadar da heycanlı değilim kızlara :DD msn yoluna kaçmam :D -
benden uzmanı varsa cıksın karsıam kıza bi kere bakim yeter... :P
-
bi sürü taktik olabilir ,lakin bence kız alemine karşı en geçerli olanı 'doğal olmak' derim :).
-
üstad şimdi o sarılma olayı bambaşka..bi kere gözlerinin içine bakacaksın eğer bakamıyosan boş beyaz bi duvara bakarak kendini alıştırabilirsin :d
göz teması çok önemli kendini ağırdan almak olmazsa olmazlarımızdan olayın öncesinde ve sonrasında yavşamak kesinlikle yok ona göre...
nasıl söylesem olayı beni aşar..bence kimseye danışmamak olayın o anki duruma göre cereyan etmesi daha iyi olur ama sen bilirsin fikir al ama sen yine içinden geldiği gibi yap... biraz çorba yaptım ama anladın herhalde az bişey..
-
kız seni beyeniyorsa sen ne kadar abuk subuk hareket yaparsan yap yinede onu hertürlü elde edebilirsin.fakat kız seni beyenmiyorsa sen ona istediğin kadar değer ver hiçbirşey olmaz.kimilerini görüyorum bazıları sevgilisine ağıza alınmayacak küfürler sarfediyor fakat bir barışalım dediğinde yine aşkım cicim oluyor.bazılarıda varki değer veriyor kızın kalbini kırmamak için çok dikkat ediyor fakat yinede olmuyor.ben derimki iş tipte bitiyor.
-
peki kız benden nefret ediyo nasıl bağlıcam __? bunu yapan arkadaşlar olmuştur tiyo versin bize :)
-
Sarper bunu yazdı:
peki kız benden nefret ediyo nasıl bağlıcam __? bunu yapan arkadaşlar olmuştur tiyo versin bize :)
-----------------------------en büyük aşklar nefretle başlar (: bu kız sana vericek bea sabret:P
-
Avira bunu yazdı:
kız seni beyeniyorsa sen ne kadar abuk subuk hareket yaparsan yap yinede onu hertürlü elde edebilirsin.fakat kız seni beyenmiyorsa sen ona istediğin kadar değer ver hiçbirşey olmaz.kimilerini görüyorum bazıları sevgilisine ağıza alınmayacak küfürler sarfediyor fakat bir barışalım dediğinde yine aşkım cicim oluyor.bazılarıda varki değer veriyor kızın kalbini kırmamak için çok dikkat ediyor fakat yinede olmuyor.ben derimki iş tipte bitiyor.
-----------------------------:D:D:D yasa hocam cok guzel yazmıssın
Kız ayagı ... ayagı derler