Kız Tavlama Teknikleri
-
Kocaman konu açtık yaw
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=85101
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Kocaman konu açtık yaw
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=85101
-----------------------------o videolar harbiden cok cok güzel yha koptum onları ızlerken:D
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------
kız seni beyeniyorsa sen ne kadar abuk subuk hareket yaparsan yap yinede onu hertürlü elde edebilirsin.fakat kız seni beyenmiyorsa sen ona istediğin kadar değer ver hiçbirşey olmaz.kimilerini görüyorum bazıları sevgilisine ağıza alınmayacak küfürler sarfediyor fakat bir barışalım dediğinde yine aşkım cicim oluyor.bazılarıda varki değer veriyor kızın kalbini kırmamak için çok dikkat ediyor fakat yinede olmuyor.ben derimki iş tipte bitiyor.
-----------------------------:D:D:D yasa hocam cok guzel yazmıssın
Kız ayagı ... ayagı derler
alakası yok hacı :Dgonul denilen şey otada konar b**a da derler
tiple alakası olsaydı mecnun leylaya aşık olmazdı :D
günümüzdede var böleler :D şahsen ben garsonum restorana gelen 100 çiften en az on erkek tipi kayık :D üstelik her gün mekandalar :D
iş dilde sadece hocam :D
dil oldummu biraz döndümmü asuman kravseyide ayarlarsın :D
ama yok tüo verin :D
-
CaNNi bunu yazdı:
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
kız seni beyeniyorsa sen ne kadar abuk subuk hareket yaparsan yap yinede onu hertürlü elde edebilirsin.fakat kız seni beyenmiyorsa sen ona istediğin kadar değer ver hiçbirşey olmaz.kimilerini görüyorum bazıları sevgilisine ağıza alınmayacak küfürler sarfediyor fakat bir barışalım dediğinde yine aşkım cicim oluyor.bazılarıda varki değer veriyor kızın kalbini kırmamak için çok dikkat ediyor fakat yinede olmuyor.ben derimki iş tipte bitiyor.
-----------------------------:D:D:D yasa hocam cok guzel yazmıssın
Kız ayagı ... ayagı derler
alakası yok hacı :Dgonul denilen şey otada konar b**a da derler
tiple alakası olsaydı mecnun leylaya aşık olmazdı :D
günümüzdede var böleler :D şahsen ben garsonum restorana gelen 100 çiften en az on erkek tipi kayık :D üstelik her gün mekandalar :D
iş dilde sadece hocam :D
dil oldummu biraz döndümmü asuman kravseyide ayarlarsın :D
ama yok tüo verin :D
-----------------------------ne tiple alakası var nede dille arkadasım en onemlı nokta
PARA PARA PARA:)
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Sarper bunu yazdı:
peki kız benden nefret ediyo nasıl bağlıcam __? bunu yapan arkadaşlar olmuştur tiyo versin bize :)
-----------------------------en büyük aşklar nefretle başlar (: bu kız sana vericek bea sabret:P
-----------------------------tanıdığım en temiz kızlardan birisi emin ol verecek...
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------ne tiple alakası var nede dille arkadasım en onemlı nokta
hocam her kız bir deilki :D her kızı aynı kefeye koyamassın :Dpara için çıkan kızlar olur yerler bitirirler o ayrı
tip olur bi kızla çıkarsın seni hiçbi arkadaşıyla tanıştırmaz
çünkü arkadaşları der bu tipsizlemi çıkıyosun :W
ama dil olduğunda kız arkadaşında olur kız arkadaşın sana bayıldımı arkadaşlarıyla tanıştırır vs geyik muhabbetleri açılır falan herkes kaynaşır :W herkes birbirine saygı sevgi verir
para sevginin saygının üstüne çıkabilecek bişey değil :W
katılmıorum :D
-
Koy götüne gitsin... Şunu anladım ki herşey sadece seks için :W Bir kıza çıkma teklifi etmicen arkadaş direk yapışcan :W
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------Koy götüne gitsin... Şunu anladım ki herşey sadece seks için :W Bir kıza çıkma teklifi etmicen arkadaş direk yapışcan :W
-----------------------------Aynen hocam katılıyorum sana. Sevsen si...in ..... Si...en sevilirsin
-
CaNNi bunu yazdı:
serioususer bunu yazdı:
hocam her kız bir deilki :D her kızı aynı kefeye koyamassın :Dpara için çıkan kızlar olur yerler bitirirler o ayrı
tip olur bi kızla çıkarsın seni hiçbi arkadaşıyla tanıştırmaz
çünkü arkadaşları der bu tipsizlemi çıkıyosun :W
ama dil olduğunda kız arkadaşında olur kız arkadaşın sana bayıldımı arkadaşlarıyla tanıştırır vs geyik muhabbetleri açılır falan herkes kaynaşır :W herkes birbirine saygı sevgi verir
para sevginin saygının üstüne çıkabilecek bişey değil :W
katılmıorum :D
umarım yeterince açıklayıcı olmustur.:)
-
paran olcak , tabiiki bakılır tipin olucak ve en önemlisi samimi olucan, gerisi gelir zaten. Sana tavsiyem kızları sev :)