Kız Tavlama Teknikleri
-
hocam kızın kalbine gir direk olarak, biraz tip olacak tabi düzgün bir diksiyon. Kızlar en çok güvene önem verir. ona kendini güvendireceksin. Karşındaki senin kendine değer verdiğinden emin olacak. Emin ol ki eğer kıza gerçekten ilgi gösterir değer verirsen o kız seni bırakmaz. Tabi her insanın karakteri farklı. Kibar olmak çok önemli. Biraz da ağzın laf yapacak tabi. Kızın yanında ne çok konuşacaksın, ne de sessiz olacaksın. Orta bir yol bulmak önemli. Gerektiğinden fazla da ilgi gösterirsen onu bunaltırsın. Sen bunları harfiyen uygula ve kendini kasma herşeyi zamana bırak eğer kız hala sana yanaşmıyorsa seni haketmiyordur. seni haketmeyenin peşinden sen neden koşacaksın ki ?
-
kız ne yav :P =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------kız ne yav :P =))
-----------------------------ahahahahahaha.Koptum ulan :D
-
yazık lan :D merak ediyorum acaba kızlar sizin adar uraşıyo mudur böle şeylerle erkek tavlama falan
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
yazık lan :D merak ediyorum acaba kızlar sizin adar uraşıyo mudur böle şeylerle erkek tavlama falan
-----------------------------sarkanlardan vakit bulabilirlerse düşünürler
-
ben öyle gelemiyorum hocam teklif ettikten hemen sonra mevzuya girmek istiyorum..
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Öyle bir memleketin insanlarıyız ki en kokoş b*ktan kızın bile g*tü 2 metre havada. Haa bunu yapan da yine bizim hemcinslerimiz ama bu kadar da olmaz ki a*k