Kızılötesi Dürbün ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Kızılötesi ile çalışan aletlerle güneş gözlüğünün arkasını falan görürsünüz.

Evet kızılötesi ışığı köklerseniz ve dibine girerseniz mayonun içini de görürsünüz. (böle infrared yayan aletlerde infraredin ulaşabileceği mesafe önemlidir)

Duvarın ötesini bok görürsünüz. Anca gelişmiş bi termal kamerayla bi nebze belli olabilir 3 renkli siluet şeklinde onun da ucuzu 60.000 dolardan falan başlar.

HolyOne tarafından 12/May/14 11:54 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

bu insanlar aslında milleti açık açık dolandırıyor.istesek bu adam çok büyük zarar veririz.

bunların hepsi sadece kapıda ödeme mantığı ile çalışır.siteden 1 adet sipariş vereceğiz onlar bizi telefon ile arayacak.

kapıda ödeme ile almak istediğinizi söyleyip yanlış bi adres vereceksiniz.sonra bu adam gonderecek teslim alan olmadığı için git gel kargo parası 20 tl verecek :)

100 kişi yapsa böyle bu adam işi bırakır...

Ben sipariş verdim, kapıda ödeme.

Kanka senin adresi verdim, bakarsın kontrol edersin sağlam birşey ise alırsın ;)

harbi versene bitane gelsin :) hatta 2 ad ver

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

yok ya kalitesizmiş almam

benim kameram bile daha çok zoom yapıyor. 40x çok mu?

duvarın arkasındakilerde ne kadar güzel poz vermişler. kapı arkası olsaydı.  bu adamlar duvara elleri silahlı ne yapıyor :)

Utandım ama MOSSAD FBI CIA kullanırken benim niye istikbaratım kullanmıyor.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Anasayfanın altındaki karı kıza bakan adamlar kopardı 

طדṮ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

bu insanlar aslında milleti açık açık dolandırıyor.istesek bu adam çok büyük zarar veririz.

bunların hepsi sadece kapıda ödeme mantığı ile çalışır.siteden 1 adet sipariş vereceğiz onlar bizi telefon ile arayacak.

kapıda ödeme ile almak istediğinizi söyleyip yanlış bi adres vereceksiniz.sonra bu adam gonderecek teslim alan olmadığı için git gel kargo parası 20 tl verecek :)

Kanka senin adresi verdim, bakarsın kontrol edersin sağlam birşey ise alırsın ;)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

13.35 de aradılar.dedim evet sipariş verdim yollayın gelsin

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

süpersiniz :)))))))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Arkadaşlar adamların beleşe reklamını yapmış gibi olduk. aldığınız ürün sahte iphoneler gibi elinizde patlarsa lütfeenn kulaklarımı çınlatmayın :D

eline geçen arkadaş şayet bu iyi derse o zaman da hayır duası isterim :D :D

Temel adalettir .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ben aldım işe yarıyor ama öyle duvarın arkasıymış vs olmuyor en fazla 10 metreden kadınları çıplak görüyosunuz, çıplak dediysem full çıplak olmuyo tabi ki, iç çamaşırın altını gösteremiyo. ama giymediyse bilemem tabi :)

Toplam Hit: 14881 Toplam Mesaj: 65