Kızılötesi Dürbün ?
-
Kızılötesi ile çalışan aletlerle güneş gözlüğünün arkasını falan görürsünüz.
Evet kızılötesi ışığı köklerseniz ve dibine girerseniz mayonun içini de görürsünüz. (böle infrared yayan aletlerde infraredin ulaşabileceği mesafe önemlidir)
Duvarın ötesini bok görürsünüz. Anca gelişmiş bi termal kamerayla bi nebze belli olabilir 3 renkli siluet şeklinde onun da ucuzu 60.000 dolardan falan başlar.
-
NaZi_ bunu yazdı
Daha iyisi var. Buna inanan varmıdır ?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-filmli-makineler-camera-obsruca-145781583/detay -
HoLyCat bunu yazdıswordfish bunu yazdı
bu insanlar aslında milleti açık açık dolandırıyor.istesek bu adam çok büyük zarar veririz.
bunların hepsi sadece kapıda ödeme mantığı ile çalışır.siteden 1 adet sipariş vereceğiz onlar bizi telefon ile arayacak.
kapıda ödeme ile almak istediğinizi söyleyip yanlış bi adres vereceksiniz.sonra bu adam gonderecek teslim alan olmadığı için git gel kargo parası 20 tl verecek :)
100 kişi yapsa böyle bu adam işi bırakır...
Ben sipariş verdim, kapıda ödeme.
Kanka senin adresi verdim, bakarsın kontrol edersin sağlam birşey ise alırsın ;)
harbi versene bitane gelsin :) hatta 2 ad ver
-
yok ya kalitesizmiş almam
benim kameram bile daha çok zoom yapıyor. 40x çok mu?
duvarın arkasındakilerde ne kadar güzel poz vermişler. kapı arkası olsaydı. bu adamlar duvara elleri silahlı ne yapıyor :)
Utandım ama MOSSAD FBI CIA kullanırken benim niye istikbaratım kullanmıyor.
-
Anasayfanın altındaki karı kıza bakan adamlar kopardı
-
swordfish bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıswordfish bunu yazdı
bu insanlar aslında milleti açık açık dolandırıyor.istesek bu adam çok büyük zarar veririz.
bunların hepsi sadece kapıda ödeme mantığı ile çalışır.siteden 1 adet sipariş vereceğiz onlar bizi telefon ile arayacak.
kapıda ödeme ile almak istediğinizi söyleyip yanlış bi adres vereceksiniz.sonra bu adam gonderecek teslim alan olmadığı için git gel kargo parası 20 tl verecek :)
Kanka senin adresi verdim, bakarsın kontrol edersin sağlam birşey ise alırsın ;)
-
HoLyCat bunu yazdıswordfish bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıswordfish bunu yazdı
13.35 de aradılar.dedim evet sipariş verdim yollayın gelsin
-
süpersiniz :)))))))
-
Arkadaşlar adamların beleşe reklamını yapmış gibi olduk. aldığınız ürün sahte iphoneler gibi elinizde patlarsa lütfeenn kulaklarımı çınlatmayın :D
eline geçen arkadaş şayet bu iyi derse o zaman da hayır duası isterim :D :D
-
ben aldım işe yarıyor ama öyle duvarın arkasıymış vs olmuyor en fazla 10 metreden kadınları çıplak görüyosunuz, çıplak dediysem full çıplak olmuyo tabi ki, iç çamaşırın altını gösteremiyo. ama giymediyse bilemem tabi :)