Kızılötesi Dürbün ?
-
mataramasuko bunu yazdı
ben aldım işe yarıyor ama öyle duvarın arkasıymış vs olmuyor en fazla 10 metreden kadınları çıplak görüyosunuz, çıplak dediysem full çıplak olmuyo tabi ki, iç çamaşırın altını gösteremiyo. ama giymediyse bilemem tabi :)
Aldığın ürünü caps atarmısın?
-
HoLyCat bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
ben aldım işe yarıyor ama öyle duvarın arkasıymış vs olmuyor en fazla 10 metreden kadınları çıplak görüyosunuz, çıplak dediysem full çıplak olmuyo tabi ki, iç çamaşırın altını gösteremiyo. ama giymediyse bilemem tabi :)
dış görünüşünü mü? yoksa deliğe kamera tutup çalışıp çalışmamasını mı?
edit: eve gidince atarım
mataramasuko tarafından 13/May/14 10:19 tarihinde düzenlenmiştir -
yalan dolan amk :S holy hocannda dedigi gibi kizil otesi projektor bile kullansan ancak siyah kumasin icini gorursun. o da yakin mesafe olmasi gerek. 10 metreden bir sik goremezsiniz. ayrica o durbun bir boka yaramior. x isini yayn durbun de zuksen cikartmazlar. cikartsalzr bile onu calistirmak icin gereken kv larca elektrigi bille karsilayacak degiller heralde :)
-
Mossad da bunu kullanıyormus D:
-
vay anasına, dönen muhabbete bak. o.O
-
HoLyCat bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Öyle incecik bişey giydiyse hadi inanırım da, zaten en çok 10 metreden gösteriordur.
Napacam yani dürbünü alıp birkaç metreden karıya mı tutacam, 5 dakkada bütün akrabaları gelir döverler adamı.
-
HolyOne bunu yazdıHoLyCat bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Öyle incecik bişey giydiyse hadi inanırım da, zaten en çok 10 metreden gösteriordur.
Napacam yani dürbünü alıp birkaç metreden karıya mı tutacam, 5 dakkada bütün akrabaları gelir döverler adamı.
Zaten çıplak kadını çıplak gösteriyor diyor şeyhim :D bi sike yaramıyomuş yani tahmin etmenin zor olmadığı gibi doğru çıktı
-
olta olarak da kullanıyorum, iyi sazan yakalanıyor bunla :)
-
An itibari ile Swordfish kullanıyor.
Anthillde ki bayanları dikizliyormuş :)
-
beyler dürbün geldi