Kızla İlk Bulusmam Ne Konusayım
-
Draeex
abı yok ne benzemesı ya benım nıck alman sosyalıst partı kurucusunun adı abı senın nıckı tam anlamadım ama ii bırseydır kesın tahrıbatcısın nede olsa hepımız kardesız -
eyw sagol bende merak ediyodum bu drexlerin manasını
-
Draeex
senın nıck ne demek bı bılgılendırsen cok ii olur ya merak ettım -
0lm sen gel beni dinle bugün kayık bir tipime rağmen 3 tane sevgilim varsa anlattıklarıma ßorçluyum. :D
-
Excalibur001
abı dur bı senın mesajı bulup okuyayım ıddıalı ısen tamamdır -
amk iice pezevenk sitesi oldu bura bende derin konulara konu açıcam kızı eve atacam derine iniiyimmi diye:D
-
delichoban
abı bende derıne ınecem zaten sen canını sıkma sen ınınce soyle beraber anlatırız artık :D
-
amk iice pezevenk sitesi oldu bura bende derin konulara konu açıcam kızı eve atacam derine iniiyimmi diye:D
---------------------------------------------------------------------
:D:D:D:D: / süpersin hoca yaa...
stiflerin ban kokusu almak için uretilen burnuyla karşı karşıya kalırsın:P:P :DD:D::D -
hoca kıza yaklaşıyorsun dudağına yakın biyerden öpüyorsun istekliyse göz göze geldiğnde ne bok olduğu ortaya çıkar şlap diye ses çıkartmak süretiyle dudaklarına yapışır devamında ellerinle istediğin bölgelere inerekten okşama vs suretiyle emellerine ulaşabilirsin.gerisi senin kabiliyetine kalmış yatağa atmakta senin elinde zükebilmekte :P ayrıyeten forumda böle sapık sapık konuların açılımı çoğaldı aldığımız çömezlerin yarısı bu yolda dökülecek :D (dreaxler dikkat et admin abüler pek iyi düşünmüyor olabilirler yani)
-
LA gelin la :D herşeyi anlatırım :P
Delichoban ben sana annatabilirim :P Biliosun Cebit ßuluşmasında bizim eve karı atmıştım sizi satmıştım vepmaztır31le :D
Toplam Hit: 7838 Toplam Mesaj: 60