Kızla İlk Bulusmam Ne Konusayım
-
öncelikle dikkat edeceğin şey kızın ilgisini ne çekiyor, daha önceden biliyorsan onunla ilgili bilgi edin, kendin ol dürüst ol ve yalan söyleme, hafif maço hafifde espritüel takıl gerisi geliyor zaten :))
-
Nedense havalar ısınınca adamın aşık olası geliyo.
Bende aşık oldum amq -
:D Kendi HaLine ßRaK HeRSeY KeNDiLiGinDen GeLiŞSiN..
-
Yer yoksa yureginde aska dair bir gram ,sevmiyorsa gercekten kalbin o kizi ,bosver arkadas ,tekbir hece bile cikmadan dilinde cek git.Ne kendini uz ne kizi.Ama seviyorsan eger,dershanede vakit gecirmekten ayriysa niyetin.Yureginin sesini dinle yeter arkadas.
(alinti-calinti degildir icimde geldi dogaclama :) - bu ara forumda telif haklari baya gundemde :)) -
computerwolf güsel bi doğaçlama olmuş :) nese arkadaşım herhalde kızın hakkında biras araştırma yapmışsındır.Mesela kızın doğum günü hangi tarz müzik dinler hangi mekanlara sever gibisiniden.Bunları nasıl öğrenebilirim diyorsan tabii ki kıza sorarak değil kızın en yakın arkadaşından falan öören. Ayrıca bu kızlar biras saftır.En azından benim gördüklerimin hepsi öledir ve astrolojiden falan hoşlanırlar.Bu nokta önemli!!! Kızın doum gününü buna bağlı olarak da burcunu biliosun farzedelim(Tabi kız bunları bildiini bilmio),bi olay olur ve sen bunu işte şu burcun saten genel özelliği gibisinden laflar edersin. Ayrıca dier üstadlarımın da dediği gibi espri yap bazı olayları ilginç bile olsa her zaman rastlıyormuş gibi basite indirge cool takıl kanka kafanı rahat tut BİR ERKEĞİN BİRLİKTE OLAMAYACAĞI KIZ YOKTUR BUNU KAFANA YAZ ;) hade hayırlı olsun...
-
mesajlarınız ıcın tesekkur ederım kardeslerım aldım ben taktıgı
-
dostum muhtemelen burda yazılanların hiç birini yapamayacaksın egerki çalışırsan elini yüzüne bulaştırırsın en iyisi ve en etkilisi dogaçlama ;) en temizi o sanırım selametle kolay gelsin... :D
-
ne kadar saçma sapan şey varsa kızla konuş bu kadar basit
-
ya benimsin ya kara topragımsın de direkt götür eve bas nikahı uğraşma derim...
Toplam Hit: 7835 Toplam Mesaj: 60