Kızla İlk Bulusmam Ne Konusayım
-
hahahah sensörmü taktın lan bitarafına ayırt ediyon :D olm bana bişey olduğu yok, o parayla rusla iş görülür lan :D
-
drexler ozel mesaj attım bakı vee accık gali.
-
Stifler travesti demişken atatürk caddesinde dolaşıyordu 2 tane biri siyah biri sarı saçlı belinde dövme var o mu
-
tam hatırlayamayacam ama sarışındı :D dövmesini görecek kadar yaklaşamadım adama + olay 4 ay önce oldu :) arkadaşın yanına gezinmeye gittiğimde normalde konyadayım ben
-
havadan sudan derslerden bahset sakın daşak muhabbetine girme buna örnek: spor,boktan espiriler felan :)
-
coool ol kasılırsan kız kullanır seni takar boynuzu basar tekmeyi(bak bak kafiye oldu) kendin ol kız seni öle sewsin ha diosan ben vurcam kaçcam ozaman inceden romantik takıl bi iki haftaya öpmeye calıs haır derse yılma daha romantik ortamı yarat yapış..2-3 haftayada vurursun
ps:artıq abaza deilim böle düşünceleri olan arkadaşlar war lütfen!! -
kireytire danıs bence:D hatta bı kız msn si ac kireytiri ekle o ney konusuyo kızları nasııl kandırıuo gor ogren:D ahuhauauaha. ( saka ha .banlamayın bak:D)
-
@ırf eyw hoca
@exca o satış unutulmaz ayrıca kız mız atmaya niyetim yok evlenmeden olmaz
@stifler çok ayıp hajı 0 esprisine koptm amk:D
@firex hajı sende az deilmişin 0ı ii oturttular ama:D -
Oh bea hocalar drexleri bilmem ama ben kendime taktiklerinizi uygulayarak ayarladim bi tane saolun varolun :D (harbi saka yapmiorm)
-
konuşma direk icrat yap üstüne atla.
Toplam Hit: 7403 Toplam Mesaj: 60