Kızlar Böyle İşte

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarLords
    WarLords's avatar
    Erkek
    ayrıldıgınızın ilk zamanları zor oluyo ama sonradan alışıyonuz herkes ayrılıo bitek biz deilki:P ben ayrıldgımda neler yaşadım ama bidaha yaşamıcagıma eminim böyle şeyler bikere olur sonra akıllarsınız herkesinde başına gelir

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    insan acı ile hasret ile bela ile yaşamayı öğrenmeli. Bunlar başınıza gelebilcek şeyler.Ben sevdiğimi 1.5 yıldır görmüyorum,öyle insanlar tanıdım senelerdir haber alamıyorlar.Onları düşünün bir de, Başka işlerle meşgul olmazsanız o hep aklınızda olur,ilk önce yeni arayışlar içine girin,kendinizi sevin,onun size yaptığı gibi önceliği kendinize verin.O kendi için sizi terk etmiştir, sizde kendiniz için onu unut. İnsanı kahreden şarkılar dinlemek yerine umut dolu şarkılara,türkülere yüklenin.Yanlız kalmayın,sevdiğiniz arkadaşlarınızla gezin,kafanızı dağıtın ve aşık olun başka birinie,hak edecek birine.O zaman da eski sevdiğiniz insanı tanımayacakınız bile,yüzünü bile hatırlamayacaksınız emin olun.Yeterki bu işe başlamak için çaba gösterin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    eyv hocam stiflerde aynısını dedi çaLışacam inş başarıLı olurm :(

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izmirim_35
    izmirim_35's avatar
    Erkek
    WarLords

onu sevdiğini söylediğin diye triplere giren kızdan bi hayır gelmez, benimde başımdan benzer bir durum geçti. Önce arkadaş olmayı becerelim sonra sevgili oluruz ayakları yok böle bişi. seviyosam bunu söylerim kardeşim kaldıramayacak adamın benimle işi olmaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zerkavi
    Zerkavi's avatar
    Erkek
    ertan + 1

valla cok güzel konuşuyorsun ertan hoca
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    sezen aksu ve tual den >> /ulan /kasım /kadınım /tiryakinim bu parçaları dinleme unutrsun zamanla.. ortamı muhabbeti ziktim mi ne yaptım :P

ben nasıl mı üstesinden geldim bu işin üstlelik it gibi sverken kendim ayrıldım söleyeyim.. ertanın en sevdiği sözle

Sevdiği Özlü Söz: "EĞER BİR DIŞ ETKEN SENİ ÜZERSE,DUYDUĞUN ACI O ŞEYİN KENDİSİNDEN DEĞİL,SENİN ONA VERDİĞİN DEĞERDEN GELİYORDUR.ONUDA HER AN ORTADAN KALDIRMA GÜCÜN VARDIR."

NoEL"den XL NoT: şimdi it gibi severken niye ayrıldın diye sormayın.. Dellendirmeyin beni..!!

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gestapo26
    gestapo26's avatar
    Erkek
    hocalar kız ayağı göt ayağı ordudan kız sevdim kalktım eskişehirden orduya gittim buluştuk 15 dk sonra kız ne dedi ayrılalım arkadaş kalalım böyle daha iyi dellendim tabi niye başından söylemedin dedim okadar yol gelmezdik bişey demedi halada şoktayım sebepte yok nabcamı şaşırdım

sen vaktinden sonra gelen sevdalı bir çiçeksin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    harbi bnm verdiim deerden kaynaklanıo ama o güç bnde yok glb..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    ALLah'ım, GönLümde razı oLanı hakkımda hayırLı eyLe.
    Hakkımda hayırLı oLanı gönLümde razı eyLe.

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarLords
    WarLords's avatar
    Erkek
    ya ben bu kızların arkadaş kalalım muhabbetini zikicem düşünsene nasıl arkadaş kalıcaz mümkünmü okadar şeyi yaşadıktan sonra hiçmi üzülmüyolar anlamıom ayrılma konusunda hepsi çok rahat arkadaşın dediii gibi kız ayagı göt ayagı sallayın ya hayatın tadını çıkarmaya bakın ben ayrıldıgımdan beri farklı şeylerle uğraşmaya başladım kitap okuyorum,gitar çalıyorum falan gerçekten böyle şeyler insanın hayattan zevk almasını sağlıyo bu senede üniversiteye başlıcam zaten herkese diom valla öyle kimseyi fazla sevmeyin kızlar seviyo gibi görünür ama ters giden bişey oldumu kıçına tekmeyi basarlar

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
Toplam Hit: 4258 Toplam Mesaj: 32