Kızlar Böyle İşte
-
warlords haklısın hoca hiç birşey üzlmeye gelmez bir kez gelcez dünyaya onun için üzlmeyin dediğim gibi kız ayağı göt ayağı
-
kız seni seviodur \ sevio gibi görünüodur nihayetinde çıkıosunuzdur.. bunu değerlendirip kendini sevdiremiosan yazıq sana:)
ne istediklerini bilmeq lasım hepsi aynı şeleri istemes ama her istediklerinide vermemek lasım... ama pokunuda çıkarmamak lasım offf kafam çok yüqseq böle işte... -
Kardes uzerine gitme işi oluruna bırak yoksa hemen tempra olurlar sonrada daha cıksan bile soz geciremezsın bırak kendisi gelır zaten kafana takma:)
Deneyim Konustu -
noel_baba it gibi severken nie ayrıldın baba sen ? :)
-
adam sorma demşya illa sorcan :p
-
abi bişey soylim su a.g. kızlarını takımcan tamammı fazla yuz verdınmıydı gotlerı kalkıyo bırak oluruna emınım kopek gibi senin peşinden gelecektir
-
sana sana yanarım yanında oynarım tatlı tatlı konuşur ne istersen yaparım hergün evde kalırım sarma sarma yaparım ellerin ayaklarına hımm masaj yaparım... die gidıoo işte siz bölee yaparsanız kızın havasındanda civasındanda geçilmez....
-
ayna-bari sen unutma beni.
durduk yere kend amnza koymak istiyorsanız... :)
-
Seversen Sikilirsin , Sikersen Sevilirsin.
kısaca SSSS Kanunu dioz :D
boşa almayın çok doğru bir laf ben sevme duyumu kafamdan sildim boş iş :D
aşkın tadına bakan arkadaşlar bunu iyi bilir ve iyide onaylayacaklarından eminim :D -
bence kıza kendinizi sevdirmek için garip garip şeyler yapmayın neyseniz o olun :))
Toplam Hit: 4337 Toplam Mesaj: 32