Kızlar Ve Erkekler İçin Üzülmek.
-
öncelikle herkese selamlar.
üzülmek le ilgili kafamda olan birkaç şeyi sizinle paylaşmak istiyorum çünkü bazı kesimler bunun yanlış bazıları ise doğru olduğunu söylüyorlar..
Örneğin; Bir kızla eğlence içinçıkan bir erkeği ele alırsanız sonucta olacak ayrılık ve üzülen taraf ise kız bir diğer taraftan da bir kızın daha önceki ilişkilerinde
erkeklerden yemiş olduğu kazıkları başka erkeklerden cıkarmak için biriyle çıkıyor ( dalgasına) sonuc ayrılık ve erkek üzülüyor.
şimdi savunduğum şu 1. durum için erkek üzüldüğünde en fazla içicek sarhoş dolanıcak ağlıcak sızlıcak ama yine hayatına devam edecektir(istisnalar olabilir.) fakat kızlar ise avunmak için başka yollara başvurucak belki de başına kötü şeyler gelicek.Kızlar erkeklerden daha zayıf varlıklar(duygusal olarak) benim dediğim ise eğer sonucunda kızın cok üzüleceği birşey var ise bunları düşünüp kıza değilde sonucu yani üzücü olayı kendine cevirmelidir.sonucları hiç değilse kızlar kadar kötü olmayacaktır. ( Kızlar üzüldüğünde tanımadığı bir erkeğe rahatça sırlarını verebilir erkek te onu cok rahat kullanabilir bunu düşünerek bunları yazdım)
konunun yeri hakkında ise ben yukarda sadece bir ilişkiyle örnek vermek istedim oksa üzüntü hayatın bir parçası..bence konu yeri doğru..
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------( Kızlar üzüldüğünde tanımadığı bir erkeğe rahatça sırlarını verebilir erkek te onu cok rahat kullanabilir bunu düşünerek bunları yazdım)
-----------------------------Yazdıklarından hiç bişi anlamadım. Ama burasını anladım. Doğru tespit.
Bide olaya kız-erkek olarak değilde aşık gözüyle bak. Amannn ne olacak alt tarafı bi kız demek yetmiyor, kolay olmuyor
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------( Kızlar üzüldüğünde tanımadığı bir erkeğe rahatça sırlarını verebilir erkek te onu cok rahat kullanabilir bunu düşünerek bunları yazdım)
-----------------------------Yazdıklarından hiç bişi anlamadım. Ama burasını anladım. Doğru tespit.
Bide olaya kız-erkek olarak değilde aşık gözüyle bak. Amannn ne olacak alt tarafı bi kız demek yetmiyor, kolay olmuyor
-----------------------------Hocam demek istediğim kız üzülceğine erkek üzülse biraz fedakarlık yapıp kızların eve atılması vs.. olayları büyük oranda biter çünkü kızlar üzülünce gercekten cok salakça şeyler yapabiliyor.bir nevi toplumsal bir bozulmanın düzeltilmesi gibi düşünülebilir bu söylediğim..erkek üzülse en fazla içicek bişiler yapıcak ama kız üzüldüğünde malum şeyler olabiliyor..
-
Öncelikle şunu bil gelip geçer bunlar daha yaşın 17 canım reşit bile değilsin daha 23 olcan aşık olacan 25 olacan nişanlanacam 27 olacan evlenecen evlenene kdar kaç kız eskitecen :) sıkma canını (bu arada yazını tam okumadım özür dilerim :) )
-
Hiç kimse için üzülmeye değmez..
-
RHCP bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle şunu bil gelip geçer bunlar daha yaşın 17 canım reşit bile değilsin daha 23 olcan aşık olacan 25 olacan nişanlanacam 27 olacan evlenecen evlenene kdar kaç kız eskitecen :) sıkma canını (bu arada yazını tam okumadım özür dilerim :) )
-----------------------------yaş 17 diye aşık olunmuyor mu?? kaç kız eskiticen diye birşey yok ben gidiyim kızı bozuyım ediyim sonra siktir cekiyim bana öyle ben bir kızla evlenmeye kalksamda kız olmadığını söylese babasının evine koyarım bir daha da yüzüne bakmam öyle düşünceler yüzünden zaten sağlam kız kalmıyor toplumda. eskitmek miş pehhhh!
-
ula hamiyet ne bu vaziyet :P
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Hiç kimse için üzülmeye değmez..
-----------------------------Er geç anlaşılacak :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
ula hamiyet ne bu vaziyet :P
-----------------------------kişisel bişi algılamayın ha :D
-
hocam kızlar cok karmasık varlıklar :|
-
by_kamu bunu yazdı:
hocam kızlar cok karmasık varlıklar :|
-----------------------------bazı işlerine akıl sır erdirmek zor evet :D