Kızlar Ve Erkekler İçin Üzülmek.
-
sirhot bunu yazdı:
-----------------------------RHCP bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle şunu bil gelip geçer bunlar daha yaşın 17 canım reşit bile değilsin daha 23 olcan aşık olacan 25 olacan nişanlanacam 27 olacan evlenecen evlenene kdar kaç kız eskitecen :) sıkma canını (bu arada yazını tam okumadım özür dilerim :) )
-----------------------------çok eskitilmiş gibi konuşmuşsun =)
-----------------------------oha :/
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Hiç kimse için üzülmeye değmez..
-----------------------------hep öyle derler.
-
herkes kendi çıkarlarını düşünüyor hocam sen rahat ol kızların kafası çalışmıyo değil öyle olsa de kimse sen böyle istiyosun diye öyle davranmaz herkes neyin ne olduğunu biliyor da işine gelmiyor işte hakkaten aşına aşına aşınacak yeriniz kalmadığında sadece gülmeyi öğreneceksiniz acılara geçiyo valla bu konularda çok yıprandım zamanında şu an içinde olduğum olay da içinden çıkılmaz bi durum ama sallamıyorum giderek ruhsuzlaştığında insan üzülemiyor da sen kendini düşün
-
kadınlar duygusal anlamda basittir ama tarihte kadınlar yüzünden hep savaşlar çıkmıştır.
burada da erkeklerin mantıksız hareket ettiklerini düşünüyorum. ve kızlar için hala mantıksız davrananlar günümüzde var.
Kız için değmez ağalar.
-
hiç kimse için üzülmeye ağlamaya içmeye değmez..
-
Kaligula bunu yazdı:
RHCP bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle şunu bil gelip geçer bunlar daha yaşın 17 canım reşit bile değilsin daha 23 olcan aşık olacan 25 olacan nişanlanacam 27 olacan evlenecen evlenene kdar kaç kız eskitecen :) sıkma canını (bu arada yazını tam okumadım özür dilerim :) )
-----------------------------yaş 17 diye aşık olunmuyor mu?? kaç kız eskiticen diye birşey yok ben gidiyim kızı bozuyım ediyim sonra siktir cekiyim bana öyle ben bir kızla evlenmeye kalksamda kız olmadığını söylese babasının evine koyarım bir daha da yüzüne bakmam öyle düşünceler yüzünden zaten sağlam kız kalmıyor toplumda. eskitmek miş pehhhh!
ben aşık değilsin demedimki bana göre 17-20 yaşlarında sahte aşk olur ölümü bile göze alırım dersin ama bence o dışarıya vurmak istediğin duygu bazen bazıları öldürüyor çünkü küçüklükten beri böyle ölmeyi düşünüyor olabilir :) -
8mm bunu yazdı:
Hiç kimse için üzülmeye değmez..
-----------------------------Aşk bu dostum ole bide uzulursun ki can dayanmaz :/
-
Profesor bunu yazdı:
kızlar sevilmeyi hak etmiyor hacı.onlar için üzülmeyi bile hak etmiyorlar.alt tarafı bi kız diyip geçeceksin.
-----------------------------Kışıden kişiye değişir...Aslında herşey sevdiğin insanla ve sana baglı herşey ikinizin elinde... Eger siz isterseniz olur...
-
Kimsenin benim yerime üzülmesini istemem şahsen gerektiği yerde o, gerektiği yerde ben kendi adıma üzülürüm, hem her kızı zayıf olarak görmeyin içlerinde çok güçlüleri de var :)
-
SerShery bunu yazdı:
Profesor bunu yazdı:
kızlar sevilmeyi hak etmiyor hacı.onlar için üzülmeyi bile hak etmiyorlar.alt tarafı bi kız diyip geçeceksin.
diyosun? usta hic sevmedin sen sanirim?
usta birini çok hemde çok sevdim zamanında terbiyesizlik yaptı bana.sevgimi haketmedi.çok üzdüm kendimi.uykusuz geceler alkol vs.sonra baktım ben onun ne kadar umrundayım.umrunda deilmişim.o yüzden böyle söylüyorum şimdi:)