Kızlar Ve Erkekler İçin Üzülmek.
-
TheD0UBT bunu yazdı:
-----------------------------Profesor bunu yazdı:
-----------------------------
kızlar sevilmeyi hak etmiyor hacı.onlar için üzülmeyi bile hak etmiyorlar.alt tarafı bi kız diyip geçeceksin.
-----------------------------Kışıden kişiye değişir...Aslında herşey sevdiğin insanla ve sana baglı herşey ikinizin elinde... Eger siz isterseniz olur...
insan ne kadar elinden geleni yapsada karşıdakininde bişeyler yapması lazım.tek taraflı olmuyor bu işler.herşey insanın istediği gibi olmuyor.benim kızlara inancım yok artık.ya da doğru kişiyi bulamadım. -
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------anlamadım anlamıyorum anlamayacağım...
başa bela bi millet.. " A" demek varken "B'den onceki harf" "alfabenin ilk harfi" v.s demeyi sewen bi millet. üzülürse üzülsün mq... ben üzülceğime üzülsün.. duygusal olmayıversin 2dk.. al şimdi tlfnda tartışıyoruzz.. uzaklaştık dio.. kime göre neye göre uzaklaştık diyorum.. cok uzaklaştık dio.. vur kafasına öldür mq..
-----------------------------hocam ben buna çok güldüm ya çok hoşuma gitti, ancak bu kadar güzel ifade edilir valla :)
-
Hiçbir sorun o sorunu oluşturan bilinç düzeyiyle çözülemez :D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------sirhot bunu yazdı:
-----------------------------RHCP bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle şunu bil gelip geçer bunlar daha yaşın 17 canım reşit bile değilsin daha 23 olcan aşık olacan 25 olacan nişanlanacam 27 olacan evlenecen evlenene kdar kaç kız eskitecen :) sıkma canını (bu arada yazını tam okumadım özür dilerim :) )
-----------------------------çok eskitilmiş gibi konuşmuşsun =)
-----------------------------oha :/
puhashdasd hak etti ama =)