folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Kızların Facebook Arkadaş İsteklerini Bekletmesi ?

Kızların Facebook Arkadaş İsteklerini Bekletmesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Yoksaya basıyom ben de unutuyom gidiyom sonra öyle kalıyor. Önümüzdeki maçlara bakıcan keke.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Yoksaya basıyom ben de unutuyom gidiyom sonra öyle kalıyor. Önümüzdeki maçlara bakıcan keke.

şimdi kafamı karıştırdın hocam
    yakın zamanda eğlenilecek kız diye tanımlanan birini daha eklemiştim
    ama bi kaç güne istek kayboldu yani kabul etmedi ama engelleme falan yok beni kabul etmeyen kişinin profiline girip baktım
    madem yoksaya basınca gönderdiğim istek beklemede kalıyor
    dediğim kıza yolladığım istek niye kayboldu :D

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

hocam o reel hayatta ki bakışlar süper ego'nun üstünde bir ego türü olan kezo ego'nun tatmini için. O yüzden bir anlam yüklememeni tavsiye ederim

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

hocam o reel hayatta ki bakışlar süper ego'nun üstünde bir ego türü olan kezo ego'nun tatmini için. O yüzden bir anlam yüklememeni tavsiye ederim

haklısın hocam
    çok umursanacak şeyler değil ama yinede insan gıcık oluyor işte :D

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Güzel kızı tavlamanın tek bir yolu var. Sırrımı açıklıyorum :

"Önce yanındaki şişman kızla tanışmak".

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Kezban. 

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

sağlam bir hatun feyzbuktan tavlanmaz müdür haberin ola.

internetten kulaklık spariş etmiyorsun ilişkinin temelini hazırlıyorsun.

ilişkinin gidişatı umrumda değil nefes alsın yeter diyorsan onu bilemem :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Takipçi sayısını artırmak isteyen kezbanlar böyle yapıyor genelde 

twitterde instagram da takipçi kasmak için önce beni ekliyorlarlar sen onu ekledikten sonra takibi bırakıyor Çakallar 

tanımadığım çağrışım bile yapmayan istekleri bende hiç umursamıyorum onların içinde patlıyor Kezbanlaar :) 

kardeş tavsiyem eklediN profil resmi değişti yada ileti filan girdi senin isteğini görmüş ama iplememiş demektir direk istekten vazgeç 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Kezban. 

yorumuna kurban :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Kezban. 

Kardeş Türk kızlarında şöyle birşey var. Eğer ilk görüşte fotoğrafını beğendi ise ekler zaten beğenmediyse sallamayabilir. Pek şansın k gibi duruyor. Eğer kıza ulaşmak istiyorsan facebook sonraki iş. Fiziksel atraksiyonlar yapmalısın. Görüşme vs. Selametle...

Hayırlısı...
Toplam Hit: 9315 Toplam Mesaj: 47