Kızların Facebook Arkadaş İsteklerini Bekletmesi ?
-
Yoksaya basıyom ben de unutuyom gidiyom sonra öyle kalıyor. Önümüzdeki maçlara bakıcan keke.
-
KrypT bunu yazdı
Yoksaya basıyom ben de unutuyom gidiyom sonra öyle kalıyor. Önümüzdeki maçlara bakıcan keke.
şimdi kafamı karıştırdın hocam
yakın zamanda eğlenilecek kız diye tanımlanan birini daha eklemiştim
ama bi kaç güne istek kayboldu yani kabul etmedi ama engelleme falan yok beni kabul etmeyen kişinin profiline girip baktım
madem yoksaya basınca gönderdiğim istek beklemede kalıyor
dediğim kıza yolladığım istek niye kayboldu :D -
hocam o reel hayatta ki bakışlar süper ego'nun üstünde bir ego türü olan kezo ego'nun tatmini için. O yüzden bir anlam yüklememeni tavsiye ederim
-
GusFring bunu yazdı
hocam o reel hayatta ki bakışlar süper ego'nun üstünde bir ego türü olan kezo ego'nun tatmini için. O yüzden bir anlam yüklememeni tavsiye ederim
haklısın hocam
çok umursanacak şeyler değil ama yinede insan gıcık oluyor işte :D -
Güzel kızı tavlamanın tek bir yolu var. Sırrımı açıklıyorum :
"Önce yanındaki şişman kızla tanışmak".
-
Mustafa bunu yazdı
Kezban.
-
sağlam bir hatun feyzbuktan tavlanmaz müdür haberin ola.
internetten kulaklık spariş etmiyorsun ilişkinin temelini hazırlıyorsun.
ilişkinin gidişatı umrumda değil nefes alsın yeter diyorsan onu bilemem :D
-
Takipçi sayısını artırmak isteyen kezbanlar böyle yapıyor genelde
twitterde instagram da takipçi kasmak için önce beni ekliyorlarlar sen onu ekledikten sonra takibi bırakıyor Çakallar
tanımadığım çağrışım bile yapmayan istekleri bende hiç umursamıyorum onların içinde patlıyor Kezbanlaar :)
kardeş tavsiyem eklediN profil resmi değişti yada ileti filan girdi senin isteğini görmüş ama iplememiş demektir direk istekten vazgeç
-
Mustafa bunu yazdı
Kezban.
yorumuna kurban :)
-
Mustafa bunu yazdı
Kezban.
Kardeş Türk kızlarında şöyle birşey var. Eğer ilk görüşte fotoğrafını beğendi ise ekler zaten beğenmediyse sallamayabilir. Pek şansın k gibi duruyor. Eğer kıza ulaşmak istiyorsan facebook sonraki iş. Fiziksel atraksiyonlar yapmalısın. Görüşme vs. Selametle...