Kızların Facebook Arkadaş İsteklerini Bekletmesi ?
-
Büyük ihtimalle yedek listeye almış seni şuan görüştüğü biri var onunla olmazsa seni kabul edecek.
-
Hocam İsteği iptal et sonra tekrar istek gönder. Bildigim kadariyla bbu şekilde bildirim mesaji tekrar gidiyor. 2 -3 gun araliklarla yap olursa olur olmazsa da yapacak bisi yok :)
-
Bir sürü sebebi var hacı.
-Kız sana öylesine bakmıştır sen kız benden hoşlandı sanmışındır (bknz:otobüsde yanına oturan kızı kendinden hoşlandı sanan adam)
-Birine benzetmiştir.-Kız millete böle bakış atıp fingildeşmeyi seviyordur işte millet tanışma teklif edip bu reddedince egosunu falan tatmin ediyordur kezban.
-Kız gerçekden tanışmak istiyordur ama zor kız ayağına yatmıştır mesaj falan bekliyor olabilir.
-Senin kim olduğunu bilmiyordur vs vs
-
u235 bunu yazdı
Bir sürü sebebi var hacı.
-Kız sana öylesine bakmıştır sen kız benden hoşlandı sanmışındır (bknz:otobüsde yanına oturan kızı kendinden hoşlandı sanan adam)
-Birine benzetmiştir.-Kız millete böle bakış atıp fingildeşmeyi seviyordur işte millet tanışma teklif edip bu reddedince egosunu falan tatmin ediyordur kezban.
-Kız gerçekden tanışmak istiyordur ama zor kız ayağına yatmıştır mesaj falan bekliyor olabilir.
-Senin kim olduğunu bilmiyordur vs vs
Hocam güzel özetlemişssin :)
-
Mesaj yolla.. Gene sallamıyorsa engelle - şikayet et :)
-
Facebook senin ben a.q,
-
adım 1- yakın bi arkadaşını bul faceten ekle veya yüzyüze konuş.
adım 2- kızı eklediğini kabul etmediğini söyle. kabul ettirt kendini yani. eğer aracı kız sorular sormaya başlarsa geçen gün gördüm eski arkadaşım konuşmak istiyorum de geç.
adım 3- kız kabul etmezse yakın arkadaşı güzelse ona yaz. değerlendir durumu yani.
adım 3,5- kız kabul ettiği takdirde yürü biraz konuş faceten. 2 güne kalmadan bi yerlerde bişeyler içelim konuşalım de.
adım 4-git kızla konuş gönül eğlendir.
adım 5- ister çata çuta ister sevgi yoluna sana kalmış.
-
isteği geri çek tekrar yolla belki arada kaynamıştır görmemiştir. varmıdır böyle birşey bilmem ama
-
hocam basit bekletiyor sende onu aklında bekletiyorsun sürekli (genelde) onu düşündüğünü biliyor buda kıza zevk veriyor tahminimce
-
Belkide kullanmıyordur..
27 kişi onaylamamı bekliyor listemde. Listede öz kardeşimden eski sevgiliye, lise arkadaşlarından konserde taıştığım kıza kadar gelen istekler bekliyor. Facebook kullanmıyorum zira.
3 yıldır onaylanmayan insan var.