Kızların Facebook Arkadaş İsteklerini Bekletmesi ?
-
su 2 senelik surecte gözlemledigim bizim Türk erkeklerinde kezban olusu. Kiz iki bakti diye hayallere daliyoruz. Sonra hic tanimadigimiz birisi arkadasligimizi kabul etmeyince neden nicin diyoruz. Hocam kiz güzelse seninde tipin fark yaratacak cinsten degilse tanismadan kabul etmesi dusuk bi ihtimal. Sen bu kizi bulabildigine göre ortak bi arkadasiniz var. Eger onunla yakinsan aracilik yapsin bi yerde hep beraber bulusun. Orada sana olan hal ve tavirlari, ilgisi zaten belli eder herseyi.
-
Kızın sevgilisi olabilir. Ayrıca karşılaştıkları veya 1-2 gün önce tanıdıkları kişilerden arkadaşlık teklifi alan kızların aa ben bununla karşılaştım veya aa tanıyorum diye eklemesi bana hiç samimi ve hoş gelmiyor. E haliyle tabi o ekleyen erkekler de senin gibi kıza yazacağı için... Şahsen kız arkadaşıma haketmişsin öyle önüne gelen isteği kabul edersen olacağı bu diye siklememe moduna geçerim o da bana uzun uzun açıklamak durumunda kalır. Böyle bir durum olmaması için kız da kabul etmemiş olabilir. Bence en doğrusunu yapmış, kusura bakma ama.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Facebook senin ben a.q,
duygularıma tercüman :)
nefret ediyorum şu facebooktan. 1 ay kullandım ne mal olduğunu anladım çıktım dahada girmem.
-
futurist bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Facebook senin ben a.q,
nefret ediyorum şu facebooktan. 1 ay kullandım ne mal olduğunu anladım çıktım dahada girmem.
abla twitter' in var mı :):)
-
istegi geri cek, sonra bidaha ekle..
Ekler eklemezde mesaj at birde.
Mesaji okuyup donmezse, istegi geri cek, kizida engelle sktr et.
-
futurist bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Facebook senin ben a.q,
aslında facebookta hesabın varsa bizim kızlarla aramızı yapsan ya :) bizi eklemiyorlar seni eklerler :) konuşursun bilgi verirsin bize :))