Kizlik Zari Meselesi
-
Kızlık zarı (hymen) dişi üreme sisteminde, vajinanın alt kıvrımından oluşur ve içinde kan damarları bulunur. Bu koruyucu zar birçok karasal memelide (kobay, sıçan, köstebek, at, sırtlan, lama, lemur, vs.) bulunuyor. Fırat Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Cahit Kalkan’ın yürüttüğü bir bilimsel çalışma da bu konuyla yakından ilgili. Kalkan ve arkadaşları, develerde hymen varlığından kaynaklanan güç doğum olgusu üzerine araştırmalarda bulunuyorlar.
Sucul memelilerdeyse yalnızca sırtıyüzgeçli balinalardan "fin balinası" olarak geçen balina türünde bulunuyor. İnsan dışında hiçbir primatta ise kızlık zarı yok. Kızlık zarının evrimsel görevinin, dişinin cinsel organlarının ve iç üreme sisteminin sucul patojenlerden korunmasını sağlamak olduğu düşünülüyor.
netten.
Neden konuyu actigimsa bazilarinin kizlik zarini sadece insanlara has dusunmesi ve bu nedenle farkli anlamlar yuklemesi uzerinedir. -
Demekki deve ve balinalar da da namus olgusu var, bunu mu cikarmaliyiz bundan :P
-
Yada Sıçanlarda????
Mesela lağımğn içinde iki sıçan var biri diyo seni şaapçam
Öteki diyo eğer üstüme gelirsen Kendimi boka atarım
O diyo şapçam
o diyo atarım
................
-
acizmendi bunu yazdı:
-----------------------------
Kızlık zarı (hymen) dişi üreme sisteminde, vajinanın alt kıvrımından oluşur ve içinde kan damarları bulunur. Bu koruyucu zar birçok karasal memelide (kobay, sıçan, köstebek, at, sırtlan, lama, lemur, vs.) bulunuyor. Fırat Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Cahit Kalkan’ın yürüttüğü bir bilimsel çalışma da bu konuyla yakından ilgili. Kalkan ve arkadaşları, develerde hymen varlığından kaynaklanan güç doğum olgusu üzerine araştırmalarda bulunuyorlar.
Sucul memelilerdeyse yalnızca sırtıyüzgeçli balinalardan "fin balinası" olarak geçen balina türünde bulunuyor. İnsan dışında hiçbir primatta ise kızlık zarı yok. Kızlık zarının evrimsel görevinin, dişinin cinsel organlarının ve iç üreme sisteminin sucul patojenlerden korunmasını sağlamak olduğu düşünülüyor.
netten.
Neden konuyu actigimsa bazilarinin kizlik zarini sadece insanlara has dusunmesi ve bu nedenle farkli anlamlar yuklemesi uzerinedir.
WAYY AYI WAYY...KARDEŞ BÖÖÖLE ŞEYLER ULU ORTA ANLATILMAZ...ASLINDA LATİNCE AMA... -
acizmendi Bizi tahrik etmemen Lazım ;) -
dostum çok enteresan birissssin.
kızlık zarı deyince senin aklına BALİNALAR mı geliyo
????????????????????????????????????????????????????
-
way bea
allah neler yaratıyo biz bilgisayarla felan uğraşıyoz.
sonumuz kotu valla -
Ulan tahribat yüzünden cinsel hayatımı bitirecem şerefsizim biri 80 lik karıyı gösterir sevgilim diye
öbürü der ben 50* nyaş üstünden hoşlanırın
aha biride bu
Bırakıyom ulaaaan
-
yok be abicim valla aklı başında adam yok herif sizi aydınlatmış bi tanesi farelerin sex hayatının fantezisini yapıo öteki balinanın cinsel hayatından banane dio ah be allahım ah be allahım nerden girdim buraya
-
renegadealien bunu yazdı:
Yada Sıçanlarda????
Mesela lağımğn içinde iki sıçan var biri diyo seni şaapçam
Öteki diyo eğer üstüme gelirsen Kendimi boka atarım
O diyo şapçam
o diyo atarım
................
Hey Allahım yarabbim yaneyse ara sıra böyle konularda lazım ki millet gülsün ama yinede balinadan tahrik olup iffetinizi bozmayın ha
-
Ulan Allah bilir "kızlık zarı" yazısını görünce hepsi atlamıştır ama okuyunca hepsi küfürü içinden basmıştır. Başta şeyh olmak üzere! Walla imam ilk önce atlamış, imam böyle olunca cemaat nası olur acaba
??
Toplam Hit: 15431 Toplam Mesaj: 54