Klavye Geliştirme
-
Müritler beni tanıyanınız tanıyor herkese saygılar..
Sıkıntım şu penim parmakları preste kopartım attım ankaranın sokaklarına iş kazası sonucu şimdi elimde işaret ve baş parmak sağlam. diğerleri eksik klawyede kullanamıyorum. Şimdi Adlat bakanlığı taşrada çalıştırmak için zabıt katipi alıyor. Başvuruda bulundum kabul ettiler şubbata sınav var 3 dakkada 90 kelmie istiyorlar ben ancak 70 ile 80 arası yazabiliyorum nasıl geliştiecez bunu bir yardımcı olun üstadlar.
saygılar -
Geçmiş olsun hacı :( 10 parmak programları varda onlarda 5 krş etmez...
-
hocam geçmiş olsun.
-
geçmiş olsun hocam pratik yeterlidir sanırım
-
kitap oku ve okuduğun kitabı bol bol yaz yada birisi kitabı okumaya başlasın sende yazmaya başla aynı zamanda pratiği çok yaparsan istediğin kelimeyi bulursun
-
Çok geçmiş olsun.
-
Daktilografi metinlerini indir ve onları yazmaya başla. Ordan çıkıcak sınav metni. Kimseye okutturma. Al metinleri önüne tut 3 dakikanı yazmaya başla. Tüm metinleri ayın 5 ine kadar çalış. İnş. başarılı olursun.
-
Hacim bu sitede yaklasik 100 kadar Paragraf var sinav bu paragraflarin icinden bir tanesi olacak ona göre calisabilirsin.
sitede claisma ortamida var. kolay gele
-
chat yap
-
çok çok geçmiş olsun hocam klavye programları var ma üç parmak yok diyosun kendi tekniğini geliştiriceksin hotkey fena değil en azından tuşların yerine aşinalık açısından bi de şuna bak f klavye mi q klavyemi sana daha uygn gerçi geçiş yapmak zorlayabilir ama belki aşarsın bu durumu Allah kolaylık versin
-
10 parmak programı kötü ama yine de işine yarıyabilir