Klavye Geliştirme
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
chat yap
-----------------------------aynen aga paso msnde takıl aşarsın kendini:)
-
sağolun üstadlar
-
x-files bunu yazdı:
Müritler beni tanıyanınız tanıyor herkese saygılar..
Sıkıntım şu penim parmakları preste kopartım attım ankaranın sokaklarına iş kazası sonucu şimdi elimde işaret ve baş parmak sağlam. diğerleri eksik klawyede kullanamıyorum. Şimdi Adlat bakanlığı taşrada çalıştırmak için zabıt katipi alıyor. Başvuruda bulundum kabul ettiler şubbata sınav var 3 dakkada 90 kelmie istiyorlar ben ancak 70 ile 80 arası yazabiliyorum nasıl geliştiecez bunu bir yardımcı olun üstadlar.
saygılar
-----------------------------ah parmak acısı bende 5 ay önce sol arta parmağın yarısını kaybettim
-
öncelikle geçmiş olsun
umarım f klavyede çalışıyorsunduır bildiğim kadarıyla f klavye ile yazdırıyolar
-
yok istediğin klawyeyle gidebiliyorsun.
-
Hocam yanlış anlama da; Q ya da F klavye farkının senin durumun için bir önemi olmaya bilir. Ama yerleri açısından F klavyeye bir an önce aşinâ olmaya bak.
Tüm devlet daireleri F klavye kullanıyor çünkü. Türkçe kelime yazımı bakımından özel tasarlanmıştır.
http://www.sampiyon-kurslari.com.tr/zabit-katipligi-egitimi.asp
Ayrıca büyük geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm :((
-
Dostum herşey bir yana oluşan durum sende 'engel' bunu avantaja çevirip farklı kontenjanlarla devlette iş bulabilirsin zannedersem. Onlarada bak. Ayrıca arkadaşlar şarkı filan demişler ancak şarkılarıdaki sözlerle orada yazılması istenen kelimelerin durumu farklı olacak. Bu yüzden araştır internette durum hakkında daha önce girenlerden netür yazdırmışlar o tür metinleri bulup çalışmanda fayda var.
-
"v" yerine "w" kullanmaktan vazgeçerek başlayabilirsin.
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
"v" yerine "w" kullanmaktan vazgeçerek başlayabilirsin.
----------------------------- -
tamam vazgeçiyorum w den v döndüm
en son 94 kelime yazdım katipler.net e bugun yazıcının driverini indireyim örnek metinlerde elden çalışacam.