Klavye Veya Mouse İle Bilgisayarinizi Acin (Basit Anlatim)
-
bence biraz sakat Bazı klavyelerde pc açılırken bile çalışmıyabilir.Örneğin;Güvenli moda,bios 'a girilemeyebilir.Hem orda boşboşunamı power düğmesi koymuşlar madem herkezin açmasını istemiyosun o zaman bios a şifre koy
-
Bu işlemi bios pilini çıkarıp bi süre bekledikten sonra iptal edebilirsiniz :)
-
telefonla acması daha rahat olur:)
-
ben ayak baş parmağımla açıyorum, hiç eğilmiyorum, kasmıyorum. çok rahat oluyo :)
-
MySteryHunter bunu yazdı:
-----------------------------
mrb bunu bılıyorum teşekkurler ama wireless klavye mause larda bunu yapamıyoruz...
-----------------------------Hoja iii güzelde Wireless klavyeninde çozumu var biostan USB Keyboard ----Enable yap al sana çözüm
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------
iyide pc kapalıyken klavyede güç olmuyorki nasıl açılıcak :S nasıl veri girişi sağlanacak :S
-----------------------------Hojaa Sen gece uyurken Anakarların Biosları uyumuyo Biliyorsun değilmi işte bu yüzden .....
-
Özelliğin çalışması için bazı anakartlarda keyboard pwr jumperının enabled durumuna getirilmesi gerekebilir...
Bazı anakartlarda ve usb klavye mousede usb power seçeneğinin always yapılması gerekebilir...
Bazı sistemlerde keyboard powera alsanız bile kasa acma düğmesindende acılabilir, acma düğmesinin soketini anakarttan cıkartarak sadece şifreyle acılan bi pc ye sahip olabilirsiniz..
Hojocuk hocamın yazısına bi dipnot olarak ekliimdedim.
-
üstat wallaha allah razı olsun güsel yöntem kapamakta bu şekilde oluormu peki
-
hoja ne gere var yani
-
Evet Hojaa Mümkün
Alt+F4 Sağ Ok ENTER
3 hamlede de kapattık hojaa :):):):)
Bukadar