Klima Önerisi.
-
Muhtar bunu yazdı:
-----------------------------
Klima bel soğukluğu yapıyor hocalar. 2 gündür belimi doğrultamıyorum. Zararlı meretler
-----------------------------Hocam sende birşeyler var galiba .p
Yıllardır yaz kış kullanırım birşey olduğu yok :)
-
daikin klima üzerine tanımam ama tuzludur.
-
hocam demirdöküm bizde 3 tane var,
pek sessiz deiller ,sogutması guzel, hızlı sogutuyo
ama ısıtmasında iş yok,
-
Muhtar bunu yazdı:
Klima bel soğukluğu yapıyor hocalar. 2 gündür belimi doğrultamıyorum. Zararlı meretler
-----------------------------ahah hocam,klimanın ne suçu vardı :D
-
klimacılık yapmış birisi olarak paran varsa mitsubishi yok biraz daha uygun olsun diyosan vestel öneririrm
-
Arçelik ve Bosch alma da.
Evde 2 tane arçelik var mütiş gürültülü.
Dükkanda bosch var adam gibi soğutmuyor.
Daha önceki dükkanda Aura vardı mitsubishi kompresörlü süper ötesi idi.
Sana da tavsiyem bu yönde.Netice itibariyle beyaz eşya bi kere alınacak bişey 700 TL ye mitsubisi kompresörlü bi klima bulman zor fakat bence paraya biraz daha kıy.Mitsubishi kompresörlü makinadan şaşma.
-
alma boşver 15 gün sora takmaya gün verio ipneler. Ayar olduk aldık mal mal yatıo klima daha gelip takcaklar kış geldi
-
Bosh iyi diyorlar klima konusunda , bizim evde de Bosh marka klima var gayet güzel hiçbir sıkıntımız yok.
-
afrasiab bunu yazdı:
Kliması nasıldır bilmem ama vestel hem uzun garanti veriyor mallarına hemde servisi çok iyi..
-----------------------------vestel alacagına paranı cope at daha ıyı.... Paran varsa git mitsubishi al yoksa arçelikten şaşma (beko -arcelık- lg) bunların hepsı aynı fabrıkada uretılıyor kullanılan malzemeler tamamı ıle aynı sadece marka adı ve yurt dısı satısları nedenıyle fıyatları tuzlu bırde arcelıktekınden farklı olarak bır kac klas modelı var. turkıyede encok satılan bır kac fırmanın testlerınde ıncelemerınde bulundum mitsubishi tokatladı gectı performans ses saglamlık vs gıbı testlerde v markasının pek saglam olmadıgını net en ufakbır arızada sokmek ıcın sevıs bıle gelese sokemeyecegını sahıt oldum adamlar kabının sallanan yerlerıne sılıkon doldurmuslardı. Bu soyledıgım sadece ufakbır sey daha neler vardı. Bosh un testıne bulunamadım arkadaslar fena olmadıgını soyledıler.para vermeye deger dedıler.
-
24 ya da 18 btu yeter 30m2 ye sanırım..