folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Klima Önerisi.

Klima Önerisi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

walla hacım 9000 btu yeter size

sektörün kralı toshiba ve mitsubishi

klimada 3. önemli unsur ne kadar elektirk yaktığı.şimdi ucuza alırsın ama fatura kabarık gelebir

bunun için mutlaka A+ enerji al

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

24 ya da 18 btu yeter 30m2 ye sanırım..

Hocam ne yaptın ıcerıye sok odası yapamacaklar alt tarafı ıcerıyı serınletecekler 9000 yeterlı gelır tabı sehrıne ve odanın konumuna gore 1 ustununude tercıh edebılırsınız ama 9000 lık yetecekdır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ya bu klimalar 2. ellerde fen düşüyor fiyatları anlayan bakıp bilgi versin alınır mı alınmazmı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-isitma-sogutma-klima-1aylik-vestel-a-sinifi-airplus-12000-btu-klima-29582448/detay?

bunun gibi çok görüyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

@cyrpt

bir miktar mühendislik var naçizane :)))

Abicim 30m2 oda olmaz .. Burası olsa olsa salondur ve köşedir camları vardır lambası içinde insanı tvsi püsürü vardır 9000 biraz zor yeter ALARKO CARİERin sitesinde hesap vardı ordan baksın evin durumuna göre arkadaş...

edit

http://www.alarko-carrier.com.tr/AC_icerik.asp?ID=AC39

ben kaba hesap izmirde arakat güney ve batı cepheli 6x5 köşe oda için 20küsür buldum

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Toshibanın 70 Wattlıkları var şimdi. Bence çok ideal. Eğer performans farkı oluşturmazsa aynı btu da başka klimaların fazla yakması durumunda 70lık toshiba kendini faturada öder gibime geliyor bana... Tabi gücü 70Watta düşüreceğiz diye performanstan, özellikten kesmişlerse o ayrı...

Arçelik kullanıyorum bende, 24.000 btu luk plasma. Biz evde sigara kullanmıyoruz, misafirler geliyor, onlar sigara içtiğinde çok işe yarıyor bu özelliği. Hemde A+...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Paran varsa Daıkın,yok sadece üflesin diyorsan demirdöküm al....

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

@cyrpt

bir miktar mühendislik var naçizane :)))

Abicim 30m2 oda olmaz .. Burası olsa olsa salondur ve köşedir camları vardır lambası içinde insanı tvsi püsürü vardır 9000 biraz zor yeter ALARKO CARİERin sitesinde hesap vardı ordan baksın evin durumuna göre arkadaş...

edit

http://www.alarko-carrier.com.tr/AC_icerik.asp?ID=AC39

ben kaba hesap izmirde arakat güney ve batı cepheli 6x5 köşe oda için 20küsür buldum

hocam bılgıne saygı duyarım ama salon olsun 12000 desen tamam derımde 18000 dıyorsun sen adamları hasta edecen yazın oratsında tamam hızlı sogutur kabulumde sok odası degılkı yavas yavas sogutsun bunun ılk alım malıyetı var bırde kullanırkenkı malıyetı var.işin bir diyer yanı ikimizinde dedıgı gıbı sehır ve konum

Not: muhendıslık derken?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

Hazır konusu açılmışken bişi sorucam.Klima en çok enerjiyi açarken harcıyor diyorlar bu doğrumu acaba? Ev sıcak olunca arada açıyorum  serinleyince kapatıyorum.Eğer öyle bişi varsa öğreneyim dicektim.Biraz araştırdım nette ama göremedim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

hocam kompresor herzaman ılk kalkısda en fazla gucu cekerve gazı normal calısma kosullarına getırınceye kadar enfazla yoruldugu zamandır. bellı bır donguye ulastıgında daha az yakar. bır araba gıbı dusun...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Agreesive
    Agreesive's avatar
    Erkek

LG&Beko Öneririm çok iyi ve kullanışlı kardeşim 2 senedir kullanıyorum güzel soğutuyor güzel ısıtıyor...

Dostu Çok Olanın Kervanı Kesilmez.
Toplam Hit: 6716 Toplam Mesaj: 42