Klima Önerisi.
-
çok sağolun müridler valla böle bi bilgi birikimi tanımıyorum çok seviyorum bu forumu sabahtan beridir giremiyodum.şimdi girdim acayip bilgi birikimi oldu tekrar teşekkürler
-
30m2 ye 9000lik yetmez 18000lik alman lazım.
-
2 dane demir döküm var biri evde biri iş yerinde 12 lik ve 22lik gayet güzel memnunuz an itibari ile
-
Hocam o modelden 2 tane alırsan 30 metrekareyi anca soğutur :|
-
boch kesinlikle tavsiye yıllardır kullanıyoruz 4 tane var sessiz çalışır voltaj düşmelerinden etkilenmez..
ısıtma öncelik istiylorsan ısıtmadada baymak derim
-
babama klima al dedim dün wantilatör almış gelmiş :D bosch iidir ondan şaşma derim
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
babama klima al dedim dün wantilatör almış gelmiş :D bosch iidir ondan şaşma derim
-----------------------------aynı şey :D
klima satan bi tanıdık var yok satıyomuş adamlar bu sıcaklarda.. şuanda ellerinde kalmamış siparişle 14 15 gün sonra geliyomuş falan bu işe giresim geldi birden :)
-
hangi markada karar kıldınız şimdi.
-

-
cyrpt bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
@cyrpt
bir miktar mühendislik var naçizane :)))
Abicim 30m2 oda olmaz .. Burası olsa olsa salondur ve köşedir camları vardır lambası içinde insanı tvsi püsürü vardır 9000 biraz zor yeter ALARKO CARİERin sitesinde hesap vardı ordan baksın evin durumuna göre arkadaş...
edit
http://www.alarko-carrier.com.tr/AC_icerik.asp?ID=AC39
ben kaba hesap izmirde arakat güney ve batı cepheli 6x5 köşe oda için 20küsür buldum
-----------------------------hocam bılgıne saygı duyarım ama salon olsun 12000 desen tamam derımde 18000 dıyorsun sen adamları hasta edecen yazın oratsında tamam hızlı sogutur kabulumde sok odası degılkı yavas yavas sogutsun bunun ılk alım malıyetı var bırde kullanırkenkı malıyetı var.işin bir diyer yanı ikimizinde dedıgı gıbı sehır ve konum
Not: muhendıslık derken?
-----------------------------makina, tartışmaya da gerek yok yukarda verdiğim alarko sitesinde hesap yapabilir mürit kardeşimiz evinin konumuna göre...