Klima Tavsiyesi (İstek)
-
Mitsubishi, Daikin vs arasinda kaliyorsan kesinlikle Daikin oneririm. Enerjisi dusuktur. Cok kral sogutur, boynun tutulabilir o derece :)
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Mitsubishi, Daikin vs arasinda kaliyorsan kesinlikle Daikin oneririm. Enerjisi dusuktur. Cok kral sogutur, boynun tutulabilir o derece :)
Hacim ciddimusun ya? Kullabiyormusun? Kimisi de saikin dan sikayetci :( -
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------mitsubishi inverter klima al derim ben.
-----------------------------Hocam bu işte dusuncem dedıgın gıbı hem Mıtsu hem Invertır Mitsubishi DXK12Z3-S
-----------------------------sharp ı da araştır japon klimaları genelde kalitelidir geçen sene mitsubishi almak için çıktım sharp alıp döndüm gayette memnunum koca salonu buzdolabına
çeviriyor hava kaliteside çok iyi
Hocam iklimsa bayisinden alicam zaten sharp , general , mitsubishi hepsi var :) sharp biraz daha tuzlu :) o kadar fark yaratmaz sanirim mitsu 2100 tl , sharp 2400 du sanirim ...
-----------------------------iklimsa yı tavsiye ederim satış sonrası desteği çok iyi yaygın serivsleri var
Oyleymis hocam :) alacagim yerde 7 servis araci var :) hatta normalde 1 hafta da takilmaz bugun al yarin takalim diyorlar ... Hem satis hem servis ... -
mitsubishi ve hitachi bu markalar teknik yönden diğerlerinden daha öndedir.
ama daikin pek bilinmez ve inanılmaz dayanıklıdırlar , gemilerin çoğunda klima olarak daikin vardır
-
Bico bunu yazdı:
-----------------------------mitsubishi ve hitachi bu markalar teknik yönden diğerlerinden daha öndedir.
ama daikin pek bilinmez ve inanılmaz dayanıklıdırlar , gemilerin çoğunda klima olarak daikin vardır
-----------------------------Evde kullanmak ıcın?????
Teknık daha onemlı sanırım??? -
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Bico bunu yazdı:
-----------------------------mitsubishi ve hitachi bu markalar teknik yönden diğerlerinden daha öndedir.
Teknık daha onemlı sanırım???
-----------------------------sana şunu söyleyeyim dostum dayımlar daikin kullanıyorlar 3 senedir zannedersem bikere arızasını görmedik,
senin amacın belli ferahlamak için kullanacaksın teknik iyidir ama sen tutupda 500-600 lirayı teknik için vermezsin dimi ?
-
Bico bunu yazdı:
-----------------------------Bico bunu yazdı:
Teknık daha onemlı sanırım???
-----------------------------sana şunu söyleyeyim dostum dayımlar daikin kullanıyorlar 3 senedir zannedersem bikere arızasını görmedik,
senin amacın belli ferahlamak için kullanacaksın teknik iyidir ama sen tutupda 500-600 lirayı teknik için vermezsin dimi ?
-----------------------------Walla hocam ben evde kullanıcam ...
12.000 Mıtsubıshı : 2.100 TL
12.000 Daıkın : 2.155 TLAradakı 55 TL de degılım ... Ama madem bu paraları verıcem 1.000 TL verıp demırdokum almıyorum bu ıkı ıyı arasında en ıyısını arıyorumm :)
Gunde 5 saat falan kullanıcam enerjı bakımıda onemlı ve kışın ısıtması da ...
sonucta butun klımalar sogutuyor zaten genellemeye bakarsan Klıma denılınce sogutma ghelır akla ama ısıtma da sorun cıkarabılıyorlar ... -
mitsubishi al derim çok kalitelidirler.
-
Fuan bunu yazdı:
-----------------------------mitsubishi al derim çok kalitelidirler.
Tamam hocam ... %90 oyle olcak gibi :) -
arkadaşım kusura kalmada sen bizi dinlemiyon :)) iklimsa demişin iklimsa mıtsubushı havyy ürünlerini satıyor ben mıtsubushı elecktrik ten söz etmekteyım ona göre farkı bir kez daha tekrar edeyim
şu siteyide incelemeni önerrim http://www.dogusklima.com.tr